Koude Kartonnen Bekers

Met kartonnen Bekers voor Koude Dranken kunt u rondlopen met uw frisdrank zonder dat u bang hoeft te zijn voor morsen, smelten of vlekken. Wegwerp Kartonnen Bekers voor Koude Dranken zijn de meest comfortabele manier om uw koele drankje mee te nemen en het hoofd te bieden aan overdreven warme dagen tijdens het lopen naar het werk, naar huis of naar de sportschool.

Actieve filters

    In MonoUso zijn wij gespecialiseerd in het bieden van een oplossing voor elk probleem. Als u kartonnen bekers nodig heeft voor koude dranken, dan hebben we een brede selectie van speciale kartonnen wegwerpbekers voor frisdranken, slushdranken, koude thee, enz. Onze papieren bekers zijn vervaardigd met een gewaxt papier aan de binnenzijde die ze geschikt maakt voor dit soort dranken.

    Binnen onze catalogus vindt u de Enjoy Kartonnen Bekers, met een innovatief design in verschillende kleuren en de slogan "Enjoy" op een penseelstreek die een glimlach simuleert, deze Wegwerp Bekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten; van de kleinste van 360 ml tot de grootste van 680 ml. Daarnaast kunt u ze ook kopen in onze waterpapieren kegels winkel.

    Wij verkopen aan zowel bedrijven als particulieren. In het eerste geval zijn kartonnen Koude Drank Bekers absoluut noodzakelijk omdat er altijd klanten zijn die hun frisdrank of bier kunnen bestellen om naartoe te gaan. In het tweede geval komen ze ook van pas bij het organiseren van feesten zoals barbecues of verjaardagen om de koude dranken in de juiste glazen te serveren; en zonder urenlang te moeten schrobben achteraf!

    Als u een cateringbedrijf heeft, hebben we in MonoUso een brede catalogus om deze kartonnen bekers aan te vullen met speciaal voor u ontworpen voedselverpakkingen: van Plastic Voedselverpakkingen, Thermische Voedselverpakkingen, Kartonnen Voedselverpakkingen, Ecologische Voedselverpakkingen, Plastic Zakken, Papieren Zakken en Papieren Tafellakens.

    Bekijk meerZie minder