Kraftpapier Draagtas

In MonoUso bieden wij u kraft papieren zakken aan, ideaal en van grote kwaliteit, voor uw bakkerij, hotelbedrijf of particulier. U hebt ook de mogelijkheid om ze aan te passen, uitstekend voor uw behoeften. Goedkope Kraft Tassen naar uw smaak.

Actieve filters

Kraftpapier Draagtas met Oren

Papieren zakken met handvatten! Weet je hoe nuttig ze zijn? Ontdek de Twisted Handle Bags. We hebben ook Wijntassen en Pizza Tassen. Je vindt de jouwe bij Monouso.es!

Papieren Zakken zonder Handvat

De Papieren tassen zonder handvatten worden het meest gebruikt voor kleine winkels, maar ook voor grote, samen met de Plastic Tassen zijn deze Cellulose Tassen zonder handvatten vooral nuttig voor fruitwinkels en supermarkten. Zowel in wit als in kraftpapier zijn de papieren handvrije zakken de meest ecologische ecologische wegwerpverpakkingen in de sector. 

Kraftpapier Draagtas met Gestanste Handgrepen

Die Gestanste Handgreep Papieren Zakken zijn economische en lichtgewicht wikkels met een eenvoudig ontwerp dat deze Die Gestanste Handgreep Zakken perfect maakt voor zowel commercieel als privégebruik. Onder een zeer elegant aspect zijn deze papieren zakken ideaal om lichte producten op een praktische, comfortabele en veilige manier te vervoeren. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, in deze sectie vindt u de Papieren Zak met Die Gestanste Handgreep die het beste past bij uw behoeften in elke persoonlijke of commerciële sector.

Papieren Zak Blokbodem Bruin Kraft

Amerikaanse papieren zakken zijn de meest typische en gebruikte papieren wegwerpzakken in de industrie. Het zijn Amerikaanse Vierkante Bodem Zakken, heel gebruikelijk in de Verenigde Staten, waarvan de basis rechthoekig is en het volume heel diep. Deze Wegwerpbare Zakken staan ook bekend als SOS Papieren Supermarket Zakken.

DoyPack Stand-Up Pouches

Binnen onze Stand Up Pouches vinden we de DoyPack Bags en ook de bekende eight-side bags of side gusset, die het mogelijk maken om de beschikbare ruimte optimaal te benutten dankzij hun verticale positie en hun stabiele anti-vleugelbodem.

Ze vallen ook op door het gemak van hun "Easy Open", die zoals we in veel externe producten kunnen zien, niet altijd zo gemakkelijk is als het lijkt. In dit geval, ja! Bovendien kunnen ze dankzij de Zip zelfsluitende ritssluiting zo vaak als nodig is, openen en sluiten.

Deze Paper Bags garanderen bovendien een maximale efficiëntie en betrouwbaarheid voor de klant, evenals een flexibele verpakking en een optimale conservering van de levensmiddelen dankzij de vetvrije laminering, de vocht- en luchtdichtheid.

Binnen deze categorie vinden we zakken met een horizontaal venster, ideaal om de inhoud binnenin subtiel te tonen zonder de container te hoeven openen. Dit is een doorslaggevende factor in vergelijking met een volledig ondoorzichtig product, omdat 40% van de consumenten denkt dat het belangrijk is om het voedsel binnenin te zien alvorens te kopen.

 

Aarzel niet en kies uit de verschillende maten die we hebben!

Goedkope kraftpapierzakken

Voor het geval je niet wist wat een kraftpapier zak is, willen we het je uitleggen. Kraftpapier is een bruin verpakkingspapier met een grotere weerstand als alternatief voor plastic en dat heeft andere toepassingen. Het grote voordeel is dat we de wereld helpen met het gebruik ervan en daarom wordt het zo populair bij al onze klanten.

In relatie tot wat we hebben gezegd, geven veel mensen er de voorkeur aan om te stoppen met het gebruik van plastic zakken vanwege de gevolgen die ze kunnen hebben. We geven u beide mogelijkheden om uw favoriete tas te kopen, dus het is aan u om te beslissen welke te kopen. Kraft papieren zakken worden ook wel Manilla papieren zakken genoemd.

De term kraftpapier komt uit het Duits en de betekenis ervan betekent weerstand. Deze zakken zijn gemaakt met een samenstelling die bestand is tegen een groter gewicht dat niet wordt bereikt met andere conventionele papieren.

Hoe worden kraft papieren zakken gemaakt?

Om een van deze zakken te maken hebben we papieren pulppasta nodig die wordt verkregen dankzij een sulfaat, door chemische extractie van pulp uit hout. Vervolgens wordt het hout gereinigd om het afval van het koken te verwijderen en daarna krijg je de papieren zakken.

De waarheid is dat Kraft papieren zakken niet erg populair zijn vanwege het beeld dat het heeft, de donkere kleur geeft het uiterlijk van vuil en wie wil er eten naast de bacteriën nemen... duidelijk niemand, maar dit is geen echt feit.

Deze zakken zijn niet vuil en helpen het milieu te verbeteren. Op dit moment worden ze vaak gebruikt voor het maken van biologische producten of handgemaakte producten met speciale zorg.

Klanten die deze producten meestal kopen, proberen te stoppen met het beschadigen van ons ecosysteem door plastic wikkels te vermijden.

Als u de planeet en bijvoorbeeld uw kinderen wilt helpen om een beter leven te hebben, kunt u ook bijdragen aan het kopen van dit soort tassen waarin u verschillende texturen heeft, zonder handvatten of met handvatten, verschillende maten en modellen.

5 Voordelen van papieren tassen

  • Aanpasbaar, kunt u uw logo of beschrijvingen plaatsen om loyaliteit op te bouwen bij uw eindklant.
  • Herbruikbare, kraft papieren zakken met gekrulde handvatten kunnen in veel meer tijden worden gebruikt.
  • Duurzaam, we zijn weer in staat om te zien wat we eerder hebben gezegd. Papier heeft maar een paar maanden of in extreme gevallen een jaar nodig om afgebroken te worden; in plaats van met plastic duurt het eeuwen om volledig afgebroken te worden.
  • Ze zijn resistent en kunnen tussen de 3 en 13 kilo dragen, afhankelijk van het type papieren zak. Als u ons niet gelooft, zijn er video's waarin mensen worden opgetild.
  • Recycleerbaar, deze worden in de meeste gevallen onderworpen aan een recyclageproces met een gemiddelde van 7 keer; haal nu uw "boutique bag".

Kraft papieren zakken, ook wel bekend als gerecyclede papieren zakken, hebben een elegantie afwerking, dus deze Kraft papieren zakken worden gebruikt voor meerdere activiteiten, is een van de meest gebruikte in alle soorten van de handel en het gebruik ervan is steeds meer in de mode. Geïnspireerd door de typische Amerikaanse papieren zakken, zijn onze SOS papieren zakken de beste op de markt, maar ook goedkope papieren zakken.

De papieren tassen met handvatten staan voor kwaliteit en persoonlijke stijl, vaak gebruikt als papieren tassen voor winkels voor hun stevigheid en draagbaarheid van hun handvatten, zijn bovendien aanpasbare papieren tassen. Kraft papieren tassen zonder handvatten zijn voor de voedingsindustrie zoals supermarkten, hotels of particulieren. Binnen de tassen zonder handvatten hebben we verschillende soorten zoals Paper Bags voor Hamburgers ideaal voor bakkerijen als papieren zakken voor brood.

U kunt ook gebruik maken van plastic zakken maar kraftzakken zijn zeer ecologisch, u kunt deze via onze online winkel met gekrulde handvat papieren zakken krijgen.

U bent degene die ervoor kiest om goedkope papieren zakken met handvatten of zonder handvatten te kopen. Wij zorgen ervoor dat de tas zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk is, omdat we het milieu niet willen schaden met onze kraft papieren zakken. Ons doel is om u en degenen die achter u aankomen gelukkig te maken; daarom houden we met deze goedkope papieren zakken rekening met het milieu.

U kunt de prijs van papieren zakken in onze categorieën bekijken. U vindt papieren zakken voor goedkoop brood; het zijn gerecyclede papieren zakken, krijg goedkope papieren zakken voor de handel.

Bekijk meerZie minder