Magnetron PP bakjes Gastronormbakken

De Micro Dichtgaande Containers zijn ideaal voor bereide maaltijden, omdat ze thermisch verzegeld zijn houden ze het voedsel warm en als dit niet genoeg is kunnen ze in de magnetron worden gezet. De folie d die de Thermo Schalen bedekt, garandeert een volledig veilig transport, zonder onderbrekingen of morsen. Ideaal voor bedrijven die meeneemgerechten serveren zoals kippen, salades, rijst, pasta, lasagne of buffet.

Actieve filters

    Micro Thermo Verpakking kenmerkt zich door de verpakkingsmethode met een folie als barrière. Daarom houden Thermo Dienbladen het product onder vacuüm en isoleren het van buitenaf. Bovendien is de Micro Thermosealable Verpakking Microgolf bestendig. De consument zal het voedsel dus zonder zorgen kunnen opwarmen. Een ander voordeel is de economische prijs.

    Thermo Voedsel Verpakking wordt gebruikt voor het verpakken van alle soorten kant-en-klare levensmiddelen.  Wij bieden een breed assortiment aan Warmte Containers in verschillende capaciteiten, afhankelijk van de behoefte. Om het assortiment compleet te maken, hebben we een rol folie voor de hitteverzegeling.

    En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van speciale voedselverpakkingen op materiaal: FOAM Verpakking, kartonnen verpakkingen, suikerriet verpakkingen en aluminiumverpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder