Magnetron PP Koffiekopjes

De Microgolf bestendige PP Bekers, of Extra Rigid Plastic Bekers, gemaakt van Polypropyleen, hebben door hun weerstand, flexibiliteit en hardheid, te worden erkend als de Plastic Bekers voor Koffie speciaal voor microgolven, omdat ze in staat zijn om hoge temperaturen te weerstaan zonder enige vervorming en het behoud van de temperatuur van de vloeistoffen.

Deze Plastic Microgolf bestendige Bekers worden het meest gebruikt door restaurants, cateringbedrijven en hotels waar grote evenementen worden gevierd en de drankjes het diner moeten bereiken alsof ze net zijn opgediend. Dit wegwerpservies, dat door zijn consistentie ook kan worden hergebruikt, weerstaat, zonder te breken, de klappen en het schudden van de eters die niet stoppen met het schudden van hun handen in hun bijeenkomsten na de lunch. 

Actieve filters

  Kunststof bekers voor de magnetron zijn de sterkste wegwerpbekers op de markt. Deze bekers met handvat, van onbreekbaar aspect, gemaakt in geïnjecteerd polypropyleen, hebben kwaliteiten die perfect kunnen worden vergeleken met elke porseleinen beker, omdat ze geschikt zijn om voedsel in de magnetron te verwarmen en, zelfs dat van MonoUso we erkennen dat ze zijn Wegwerp Bekers, kunnen ze ook herbruikbare bekers zijn, omdat ze tot 500 wasbeurten in de industriële vaatwasser kunnen staan zonder te vervormen of te bederven.

  Wat is de injectietechnologie?

  In principe is het een gangbare spuitgiettechniek, waarbij kunststof wordt gesmolten en in een matrijs wordt gespoten voordat deze stijf wordt. Het maakt een uniek onderdeel waarvan de binnenkant is gemaakt van kunststofschuim, terwijl de buitenkant massief en hard is.

  Hoe stelt u uw design-theetafel samen?

  Onze PP Onbreekbaar Bekers, die een kwaliteit bieden die bijna gelijk is aan die van porseleinen bekers, kunnen elk diner in verwarring brengen door ze te laten denken dat ze naar een traditioneel koffieservies kijken.

  Bekijk meerZie minder