Menu FOAM

Deze Thermische Menu pakketten slagen erin om de temperatuur van het voedsel op peil te houden, bovendien zorgen de eigenschappen van FOAM ervoor dat deze Single Use Packs de overdracht van smaken tussen voedingsmiddelen vermijden, dankzij de verschillende secties.

Actieve filters

    Thermische menupakketten zijn perfect in elke take-away of take-along vestiging. Deze Disposable Menu Boxen bieden verschillende compartimenten om de verschillende gerechten te scheiden, zodat een compleet menu kan worden geserveerd op een handige tray met een deksel.

    Deze Wegwerpbare Menupakketten zijn het beste wat er bestaat om het voedsel warm te houden en vooral om te voorkomen dat de klant zichzelf verbrandt zodra hij de tray neemt. Ze zijn gemaakt van FOAM en dit materiaal heeft twee belangrijke eigenschappen, de eerste is dat het voorkomt dat de warmte uit de container komt, waardoor het voedsel zijn warmte niet verliest, en dus, het voorkomen dat het voedsel koud wordt. De tweede eigenschap van FOAM is nauw verbonden met de eerste, en het is dat als het de warmte binnen houdt het voorkomt dat de buitenkant van de container warm wordt, zodat we voorkomen dat de klant zijn handen verbrandt als hij de Menu FOAM Container neemt.

    Denk er geen twee keer over na, want als u een Take Away bedrijf of een take away bedrijf heeft, is het kopen van wegwerp FOAM containers nog nooit zo eenvoudig geweest, nu kunt u uw bedrijf met een paar klikken verbeteren. Profiteer ook van onze voordelen, zoals het verzenden van pakketten binnen 24-48 uur na aankoop, omdat de verzending gratis is, en omdat we de beste pre- en post-sales service in het hele internet hebben, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we de beste online winkel in onze sector zijn. En vergeet niet dat kopen met MonoUso synoniem is met kwaliteit, gemoedsrust en vooral vertrouwen.

    Bekijk meerZie minder