Niet Geweven Tafelloper 40x100

Novotex Gesneden Tafellopers zijn ideaal voor het opzetten van elegante tafels in uw restaurant of hotelbedrijf. Deze tafelkleden, die 40x100 centimeter meten, combineren diensten in paren en vormen zo tabellen voor 2, 4, 6 of een oneindig aantal eters. Novotex Tafellopers zijn de uitstekende aanvulling voor wie zijn tafel op een elegante manier wil presenteren, maar zonder het comfort van de Wegwerp Tafellopers op te geven.

Actieve filters

    De zogenaamde 40 x 100 Niet-Geweven Tafellopers zijn smalle wegwerptafelkleden die in het midden van de tafel worden geplaatst en door ze af te wisselen met Tafellopers een zeer elegante uitstraling krijgen. Novotex Tafellopers zijn niet-geweven tafellakens van cellulosevezels die een gelijkaardig uitzicht en gevoel geven aan de stof.

    Omdat ze gesneden zijn, maken ze het leven van uw zakelijke medewerkers gemakkelijker bij het opstellen van de tafel, ze zijn gemakkelijk te stapelen en zullen u tijd en geld besparen.

    Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan professionele producten voor de levering van zeer geselecteerde hotels en restaurants. Denk aan uw restaurant, bar, drinkplaats, school, catering, evenementen, enz.

    Bekijk meerZie minder