OPS clearPac bakjes

ClearSeal® OPS Warme Voedsel Containers zijn containers waarin voedsel duidelijk wordt weergegeven, dankzij de samenstelling in Crystal Polystyrene. Onze ClearSeal scharnierdekselcontainers zijn niet alleen zacht, duurzaam, taai en betrouwbaar, ze presteren ook goed in zowel warme als koude dranken en zijn bestand tegen temperaturen tot -22°F. Deze Food Containers houden de temperatuur op peil dankzij het klikbare deksel, dit type van afsluiting voorkomt morsen en mogelijke vlekken.

Actieve filters

    De OPS ClearSeal verpakking voor warm voedsel is de ideale Tupper om uw producten op een schone, eenvoudige en economische manier te presenteren. Het scharnierend deksel zorgt ervoor dat het voedsel wordt beschermd en de omtrekafdichting is ontworpen om de versheid van het product te maximaliseren en het smaakverlies te verminderen, waardoor een veilige afdichting wordt verkregen, zonder te morsen of te lekken.

    Deze ClearSeal Wegwerpbare Verpakkingen bieden ook een gemakkelijke service, met tabbladen die het openen van de Plastic Tupper vereenvoudigen. ClearSeal OPS Warme Verpakkingen zijn ideale containers voor het presenteren en serveren van warm voedsel dat naar huis moet worden vervoerd, met behoud van de temperatuur.

    En als u een ander type Food Packaging nodig heeft voor uw horecabedrijf, vindt u op onze website ook een andere selectie van Specialty Food Packaging op materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder