Papier Potje

Met de geplooide papieren bekers of proeversbekers kunt u sausen, kleine desserts en muffins serveren die een presentatie garanderen die past bij de gelegenheid. Maak uw keukenuitrusting compleet met wegwerpschotels van gevouwen papier. We hebben wit geplooide papieren bekers van 15 ml. tot 165 ml. Een goede oplossing voor meeneemvoedsel.

Actieve filters

    Als u op zoek bent naar een lichtgewicht, vetvrije Sauspan of Bak Cup, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij presenteren u onze geplooide papieren bekers, de meest geschikte voor u.

    De Proefpotten zijn een multifunctionele verpakking omdat ze kunnen worden gebruikt als een container voor saus of als een container voor gebak. Het feit dat het een geplooide papieren beker is, zorgt voor een maximale hygiëne voor de klant. 

    Met onze Economic Papieren Potje dekt u uw behoeften. En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze secties Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, FOAM-verpakkingen en Verpakkingen voor Take Away Services te raadplegen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

    Bekijk meerZie minder