Papieren Zak Blokbodem Bruin Kraft

Amerikaanse papieren zakken zijn de meest typische en gebruikte papieren wegwerpzakken in de industrie. Het zijn Amerikaanse Vierkante Bodem Zakken, heel gebruikelijk in de Verenigde Staten, waarvan de basis rechthoekig is en het volume heel diep. Deze Wegwerpbare Zakken staan ook bekend als SOS Papieren Supermarket Zakken.

Actieve filters

    Gemaakt van cellulose papier of kraftpapier, SOS Supermarket Wegwerpbare Zakken bieden een hoge gewichtsbestendigheid en zijn ideaal voor kruidenierswinkels, ze zijn de typische zakken van super Amerikanen.

    Deze papieren wegwerpzakken, ook wel SOS-tassen (Self Opening System) genoemd, hebben een rechthoekige bodem of basis en zijvouwen, de zogenaamde 'gussets', die gemakkelijk te openen zijn en een grote volumecapaciteit hebben.

    Onze Papieren Zakken zijn gemaakt van recyclebare en biologisch afbreekbare grondstoffen, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Het gebruik van recyclebaar papier vermindert het onnodig kappen van bomen en het gebruik van biologisch afbreekbare grondstoffen voorkomt vervuiling.

    Bekijk meerZie minder