PET Plastic Borden

Kunststof Presentatie Borden, gemaakt van Polyethyleentereftalaat (PET) met een hoge mate van kristalliniteit, verenigen klasse en functionaliteit met harmonie. De afwerking van deze Wegwerpbare Kunststof Presentatie Borden is glanzend en gepolijst, waardoor ze een van de meest gewaardeerde Catering Borden zijn. Onze Kunststof Presentatie Borden kunnen worden gebruikt met een Doorzichtige Plastic Deksel dat stevig past en vasthoudt, waardoor het een product is dat geschikt is voor transport. Bezoek deze categorie en ontdek onze Kunststof Presentatie Borden in zwart, marmer effect en nog veel meer!

Actieve filters

    Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan van plastic borden voor de presentatie, elegant en verfijnd, ideaal om uw gasten te verrassen.

    Met verschillende diameters, in de kleuren zwart en marmer, zijn deze Wegwerpbare Borden perfect om delicatessen te serveren, aangezien sommige van onze Wegwerpbare Borden ook de mogelijkheid bieden om het voedsel te scheiden, aangezien we borden met compartimenten hebben.

    Maar, als u een Plastic Presentatie Bord nodig heeft die gebruikt kan worden om voedsel veilig te vervoeren, dan zijn dit ook de borden die u zoekt, want we hebben transparante deksels die passen bij onze Plastic Borden met totale veiligheid!

    We besteden de grootste zorg aan de kwaliteit, dus onze Plastic Presentatie Bord zijn gemaakt van Polyethyleentereftalaat, een ultra-bestendig materiaal waarmee je 100% zeker weet dat ze niet zullen breken of gaan wiebelen zodra je het voedsel erop legt.

    Bekijk meerZie minder