Pizzadozen

De beste manier om heerlijke pizza's te serveren is door het te doen in Pizza Dozen of Pizza Serving Wedges. Onze kartonnen Pizza Dozen kunnen bedrukt of op maat gemaakt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Als u goedkope Pizza Dozen wilt kopen, in verschillende maten, aarzel dan niet en bekijk onze catalogus. Uw pizza zal vers uit de oven smaken.

Actieve filters

    De Pizza Box garandeert dat u overal van de pizza kunt genieten zonder de kwaliteit te verliezen. De Pizza Boxes isoleren de buitentemperatuur en houden de warmte vast. Onze kartonnen Pizza Boxen zijn eenvoudig te monteren en comfortabel te vervoeren.

    Ons assortiment is breed, u vindt er Kraft Kartonnen Dozen, Versierde Pizza Dozen met Italiaans design, Aangepaste Pizza Dozen, om uw merk meer zichtbaar te maken, en Kartonnen Pizza Slices. Daarnaast hebben we Pizza Tables of Pizza Tripods, om de efficiëntie te versterken.

    En als u een ander type voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet en bekijk onze rubrieken Kunststofverpakkingen, FOAM Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, Suikerriet Verpakkingen of Take Away Verpakkingen.

    Bekijk meerZie minder