PLA amuse bakjes

Als u hier bent, is dat omdat u op zoek bent naar een product dat u in staat stelt om de presentatie van uw maaltijden te verzorgen en tegelijkertijd te zorgen voor het milieu. Bij MonoUso weten we dat elk detail telt, daarom heeft u met de PLA maiszetmeel miniaturen de ideale presentatie voor een echt betaalbare prijs.

Actieve filters

  Bij MonoUso weten we dat up-to-date zijn essentieel is in de restaurant- en hotelsector. Daarom brengen we, omdat we niet willen dat onze klanten achterblijven, het nieuwste op het gebied van catering en proeverij mee: onze cateringaccessoires.

  VOORDELEN VAN DE MAÏSZETMEELACCESSOIRES VOOR DE CATERING

  • Ze zijn biologisch afbreekbaar.
  • Ze helpen het milieu te beschermen en genereren minder plastic afval.
  • Ze geven de presentatie een elegant tintje.
  • De smaakvolle miniaturen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïszetmeel, aardappelzetmeel of suikerriet, waardoor ze biologisch afbreekbaar, ecologisch en composteerbaar zijn en een perfect alternatief vormen voor conventionele producten.

  Maïszetmeelminiaturen zijn net zo sterk als die van conventionele materialen, dus er is geen gevaar dat ze breken als ze goed worden gebruikt en de gegeven aanbevelingen worden opgevolgd.

  Aanbevelingen voor het gebruik van PLA-maïszetmeelminiaturen

  • Niet geschikt voor de magnetron.
  • Niet geschikt voor de vaatwasser.
  • Optimale temperatuur: -20ºC - 50ºC.
  • Of u nu een restaurant of hotelbedrijf heeft, een catering- of proeverijdienst aanbiedt, of fan bent van feesten, deze cateringaccessoires zijn wat u zoekt.

  Hun elegante en aantrekkelijke design zal uw voedselpresentatie zo verleidelijk maken dat niemand het zal kunnen weerstaan om het te proberen. Bovendien laat u iedereen gefascineerd achter door uw glamour en elegantie als het gaat om het organiseren van een evenement.

  Als u allergisch bent voor maïszetmeel en zich afvraagt of onze PLA-maïszetmeelproducten compatibel zijn met uw allergie, dan is vandaag uw geluksdag! Onze miniatuur maïszetmeelproducten zijn veilig voor contact met voedsel en bevatten geen immunologisch reactieve sporen, waardoor ze veilig zijn voor mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel of zijn derivaten.

  Neem een kijkje in onze uitgebreide catalogus van biologisch afbreekbare proefminiaturen en bied uw klanten een elegante presentatie, terwijl u ook uw steentje bijdraagt aan het milieu.

   

  Bekijk meerZie minder