PLA Bestek

PLA Biologisch Bestek is het ecologische broertje van de traditionele Plastic Bestek geworden. Gemaakt van biologisch afbreekbaar polymeer afkomstig van maïszetmeel, hebben ze een grotere weerstand tegen hoge temperaturen.

Actieve filters

  Van Lepels tot Complete Bestek Sets, deze PLA Biologische Bestek Sets zijn de beste bondgenoten van ons ecosysteem geworden. Met een hoog gramgewicht en een grote hardheid is dit Duurzame Bestek bestand tegen temperaturen die hoger kunnen zijn dan 45ºC.

  Waarom kiezen voor PLA Biologische Bestek?

  Omdat PLA Biologische Bestek het milieu beschermt, omdat het de traditionele Plastic Bestek perfect vervangt, maar in dit geval breekt het af in een periode van maximaal 90 dagen. De grondstof waaruit ze zijn samengesteld is een recyclebare, hernieuwbare grondstof en het gebruik ervan levert een besparing van CO2 op.

  Bij MonoUso bevelen wij het gebruik van dit bestek aan om bij te dragen aan de verwijdering van afval en om ons ecosysteem schoner en duurzamer te maken.

  Als u een van degenen bent die zich bewust zijn van het belang van het helpen van het milieu, aarzel dan niet om dit bestek te begeleiden met een van onze ecologische producten zoals Palmblad Bestek, Suikerriet Glazen of Ecologische Papieren Servetten.

  Bekijk meerZie minder