PLA Biologisch Afbreekbare Bekers

De Biologische Borden PLA zijn de beste bondgenoten om de beste service te verlenen bij evenementen en feesten en tegelijkertijd te helpen om de hoeveelheid afval en vervuilend afval te verminderen. Deze composteerbare bekers maken deel uit van de Wegwerpbare Tafelkleed-familie, maar deze keer is hun samenstelling gebaseerd op maïszetmeel (CPLA of RCPLA). Dit materiaal, dat er hetzelfde uitziet als plastic maar voor 100% van plantaardige oorsprong is, kan ook worden geïnjecteerd, geëxtrudeerd of gethermoformeerd. En het is bestand tegen temperaturen tot 45ºC. 

Actieve filters

  De consumptie van dranken genereert een enorme hoeveelheid afval, daarom hebben we bij MonoUso een samenwerkingsverband met het Milieu en hebben we deze catalogus van PLA Biologische Bekers gemaakt, zodat ze een perfecte service kunnen geven zonder het Ecosysteem te beschadigen. Deze wegwerpbare bekers worden vervaardigd met de hernieuwbare grondstof maïszetmeel en zonder olie, zodat ze voldoen aan de EN13432-norm, dat wil zeggen dat ze worden afgebroken in een composteerinstallatie.

  Zijn ze bestand tegen allerlei temperaturen?

  Onze Organic Plastic bekers zijn alleen geschikt voor koude dranken. Op onze website vindt u verschillende modellen en maten, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past, van Plastic Koffiekopjes tot Wegwerpbekers voor Sapjes, Slush of Smoothie.

  Maar als u een bedrijf heeft waar het ontbijt moet worden afgehaald, kunt u ook onze rubriek Kartonnen bekers bekijken, die volledig recyclebaar zijn dankzij de ecologische coating.

  Hoe kom je aan deze biologisch afbreekbare plastic bekers?

  Al onze Ecologische Plastic bekers worden vervaardigd zonder gebruik van olie en maken altijd gebruik van hernieuwbare grondstoffen. Onze plastic wegwerpbekers worden vervaardigd met een ecologische kunststof die PLA wordt genoemd en die afkomstig is van zetmeel, een natuurlijk polymeer dat wordt verkregen uit maïs, tarwe of aardappelen. Deze biologisch afbreekbare plastic bekers uit zetmeel kunnen ook worden geïnjecteerd, geëxtrudeerd of gethermoformeerd, net als conventionele plastic bekers op basis van aardolie. De uit zetmeel verkregen producten hebben op hun beurt dezelfde fysisch-chemische eigenschappen en kenmerken als de uit aardolie verkregen producten.

  Naast PLA Biologische bekers voor eenmalig gebruik bieden wij een breed scala aan Wegwerpservies, van Houten Bestek, Biosuikerborden, Biologisch afbreekbare Dienbladen, Biologisch afbreekbare Borden, tot en met Ecologische papieren Servetten. Aarzel niet, kijk naar alles wat we aanbieden en kies de accessoires die u nodig heeft voor uw bestelling.

  Ben je bang dat je een allergie hebt voor PLA-maïszetmeel? Onze producten stellen u hier veilig tegen, u kunt meer informatie bekijken in onze blog.

  Bekijk meerZie minder