Merk

Producttype

Materiaal

PLA maïszetmeel saus bakjes

Uw sauzen in perfecte staat houden tijdens uw cateringdiensten of leveringstransport, is ongetwijfeld één van uw prioriteiten. Met onze PLA maïszetmeel saus bakjes brengen wij u een oplossing die niet alleen hygiënisch en veilig is, maar ook elegant en duurzaam.

Door PLA maïszetmeel saus bakjes te kopen, kunt u uw koude sauzen beschermen en dit in een transparante verpakking die uw sauzen in het middelpunt van de belangstelling plaatst.

  • Glans en transparantie
  • Geen morsen of druppels
  • Geschikt voor alle soorten sauzen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in PLA maïszetmeel saus bakjes


Actieve filters

Onze PLA-maïszetmeelsausbakjes zijn gemaakt van polymelkzuur (PLA), zodat ze sterk en licht zijn en tegelijkertijd biologisch afbreekbaar. Dit is een economische, eenvoudige, veilige en milieuvriendelijke manier om elk menu te completeren.

Deze containers zijn niet alleen geschikt voor sauzen. Als u een proeverij of horecazaak heeft zijn deze containers perfect voor het aanbieden van proeverij tapas aan klanten zoals noten, fruit, snoepjes, enz.

Tomatensaus, mosterdsaus, mayonaise, kruidensaus, cesarsaus, yoghurtsaus, honingsaus en mosterdsaus... Saus is het essentiële bestanddeel van veel maaltijden. Als u echter uit eten gaat of in uw bedrijf koude voedingsmiddelen zoals broodjes of salades heeft, loopt u het risico dat er overal saus op komt. Maak u geen zorgen over PLA-maïszetmeelcontainers, want die zijn thermisch gevormd en hebben een hoge weerstand en flexibiliteit die voorkomen dat het product naar buiten komt - ontneem uzelf niet de mogelijkheid om van een goede saus te genieten!

Bij Monouso hebben we verschillende modellen sausbakjes, zodat u kunt kiezen voor de sausbakjes die het beste bij uw behoeften passen. Maak gebruik van deze mogelijkheid om uw klanten een duurzame, biologisch afbreekbare en ecologische verpakking te presenteren.

U zult geen enkel probleem hebben met allergieën.

Bekijk meerZie minder