PLA wijnglas

Een must op elk feest, elke viering of elk evenement is een glas, of het nu gaat om wijn, champagne of een andere drank. Maar wat zou u denken als we u zouden vertellen dat er een ideaal product bestaat, dat praktisch onbreekbaar is en dat het ook ecologisch is? Ik wil het! Het is onze biologisch afbreekbare PLA-glas.

Actieve filters

  Met onze biologisch afbreekbare PLA-wijnglazen kunt u de koning van het feest blijven voor uw glamour en elegantie en tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu.

  Waarom kiezen voor biologisch afbreekbare wijnglazen voor uw feest?

  • Ze zijn milieuvriendelijk. 
  • Ze zijn wegwerpbaar. Zodat u met een gerust hart van uw feestje kunt genieten.
  • Ze zijn zeer resistent en u zult van uw feestje kunnen genieten zonder dat u bang hoeft te zijn om ze te breken.


  De PLA maïszetmeelglazen zijn perfect voor het serveren van allerlei soorten dranken zoals wijn, champagne, gin en tonic... De afwerking bootst het glas perfect na zodat u de elegantie en klasse behoudt die dit materiaal het voordeel geeft dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het breken of beschadigen.

  Bovendien zijn deze ecologische PLA-maïszetmeelglazen wegwerpbaar, dus als u klaar bent met uw feestje, zal het inzamelen supergemakkelijk zijn: zet de glazen gewoon in de juiste container. Vergeet het schoonmaken!

  Hoe worden de biologisch afbreekbare bekers gemaakt?

  Deze biologisch afbreekbare PLA-bekers zijn gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen zoals maïszetmeel, aardappelzetmeel of suikerriet.

  Ondanks het feit dat deze PLA maïszetmeelbekers van natuurlijke materialen zijn gemaakt, hebben ze dezelfde sterkte als conventionele bekers. Dus, voor een echt economische prijs heb je ecologische, biologisch afbreekbare en topkwaliteit bekers.

  Als je allergisch bent voor maïszetmeel, maak je dan geen zorgen! Onze biologisch afbreekbare PLA-bekers bevatten geen enkel immunologisch reactief spoor, dus ze zijn veilig voor mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel of zijn derivaten. Bovendien zijn ze getest en goedgekeurd volgens de huidige Europese regelgeving en zijn ze geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Als u nog meer wilt weten over dit onderwerp, bezoek dan onze blog.

  Kijk er eens naar! In onze catalogus vindt u alles wat u nodig heeft om uw gasten een elegant en stijlvol drankje aan te bieden en tegelijkertijd zorg te dragen voor het milieu.

  Bekijk meerZie minder