Producttype

Plastic serveer bestek

Plastic bestek voor het serveren van gerechten is een onmisbaar accessoire op elke tafel voor vergaderingen, feesten, partijen en evenementen.

Bij Monouso bieden wij u een ruim assortiment plastic bestek om allerlei gerechten te serveren: salades, soepen, zoetigheden, vleeswaren, enz., op een manier die een maximale hygiëne garandeert.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Onmisbaar in buffetten en zelfbedieningsinrichtingen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic serveer bestek


Actieve filters

  • Pakket
  • laatste items
📦
50
Plastic Pie Server PS gemetalliseerd 25cm (50 stuks)

Taartschep kunststof PS gemetalliseerd 25cm (50 stuks)

Ref 110603-5-10

50 Stuks

-15% 33, 01€ Normale prijs 38,84

0,660€/Taartschep

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Ontworpen onder basislijnen, in transparante en felle kleuren, zal dit Saladebestek een zeer dynamische toets aan uw tafel geven. Daarom biedt Monouso u een breed assortiment aan Salade Serveerhoezen, Plastic Lepels, Serveertangen en Plastic Spatels voor taarten, die verrassend stevig zijn.

Onze Wegwerpbare Serveringsset zal onmisbaar zijn bij evenementen, feesten en partijen, waar het de behoeften van de gasten zal dekken die in staat zullen zijn om zichzelf te dienen zoals ze willen, onder een onovertroffen hygiëne.

Als de Wegwerpbare Plastic Bestek niet het product is dat u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere Plastic Wegwerpbare Servies te ontdekken, zoals Plastic Metalen Servies, Servies Set van omhulde Flatware.

Bekijk meerZie minder