Plastic Borden met Deksel

Wegwerpborden met deksels zijn de ideale oplossing voor het serveren en vervoeren van individuele porties in de catering, self-service en take away, omdat ze comfortabel, praktisch en eenvoudig zijn. Plastic Borden met deksels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, materialen, kleuren en dessigns, bij Monouso bieden we u een breed assortiment aan van Wegwerpborden om uw privé- en professionele behoeften te dekken.

Gaat u dit product echt missen?

Actieve filters

    Plastic borden met deksels is het product dat u zoekt als u individuele porties op een comfortabele en veilige manier wilt vervoeren, recepten als vers gekookt wilt serveren of voedsel wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf in horecagelegenheden of zelfbedieningsrestaurants.

    Bij Monouso presenteren we u een breed assortiment aan Wegwerpbare Borden met Deksel. Die u tijd en geld besparen, omdat u zich na gebruik alleen nog maar zorgen hoeft te maken over het weggooien van de borden, zonder dat u tijd en geld hoeft te investeren in het schoonmaken.

    Zuinige Plastic Borden met Deksel, Harde borden met Deksel, Thermische borden met Deksel, Presentatieborden met Deksel en Magnetronbestendigeborden met Deksel, zijn de hoofdrolspelers in een zeer grote categorie waar u Plastic borden met Deksel vindt die zich kunnen aanpassen aan elke situatie dankzij hun ontwerp, elegantie en persoonlijkheid.

    Als dit niet de Plastic Borden zijn die u zoekt, nodigen wij u uit om andere categorieën te bezoeken zoals Plastic Low Borden,Vierkant Harde PS Borden of Nice Premium Harde PP Borden. Als u daarentegen de voorkeur geeft aan een ecologische optie, raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze Biologisch afbreekbare Gerechten, waar u Organische Borden met Deksels vindt.

    Bekijk meerZie minder