Plastic emmer

De zomer komt eraan en je zult zeker zin hebben in een koud drankje, maar het verlaten van het huis kan een echte hel worden. Plastic emmers zijn de oplossing die u zocht. U kunt die citroenmelisse die u zo lekker vindt mee naar huis nemen en er rustig van genieten onder de koelte van de airconditioning.

Actieve filters

  Onze plastic emmers zijn ideaal voor het conserveren van alle soorten voedsel zoals ijs, slushie of tigernutmelk. Deze plastic emmers zijn ook ideaal voor het koelen van dranken in de koelkast.

  VOORDELEN VAN PLASTIC EMMERS:

  • Transporteer uw voedsel veilig.
  • Extreem comfort dankzij het deksel en de handgreep.
  • Herbruikbaar en milieuvriendelijk.


  Het is een lichtgewicht cilindrische emmer van polyethyleen. De transparante afwerking biedt een zekere mate van comfort, omdat de inhoud ervan gemakkelijk te zien is. Zijn grote weerstand en duurzaamheid heeft van deze plastic emmers een revolutie in de wereld van de kunststofverpakkingen gemaakt.

  Bovendien zijn deze emmers herbruikbaar, dus zodra het product klaar is, kunt u het gemakkelijk wassen en gebruiken voor het verpakken van andere voedingsmiddelen. Op deze manier hergebruikt u de verpakking en draagt u bij aan het verminderen van de productie van plastic afval.

  Transparante plastic emmers zijn een vrij veelzijdig en multifunctioneel product, zodat ze zowel op persoonlijk of huishoudelijk niveau als voor professionele doeleinden kunnen worden gebruikt. Als u een restaurant of hotelbedrijf heeft of een afhaalservice aanbiedt, kunnen deze plastic emmers zeer praktisch zijn.

  Deze kunststof emmers met deksel zijn ideaal voor het veilig en zonder angst voor morsen van vloeistoffen. Ze hebben ook een handig handvat voor een nog gemakkelijker transport.

  Op onze website kunt u grote plastic emmers (1000ml) kopen in verpakkingen van 10 of 200 stuks. Of het nu voor uw bedrijf of voor uw huis is, met deze emmers kunt u uw favoriete drankje opdrinken waar u maar wilt - profiteer van de gelegenheid en haal ze op!

  Bekijk meerZie minder