Plastic Koffiebeker

Onze speciale PS plastic bekertjes voor koffie of kleine drankjes bieden een geweldige service aan zowel bar- als automaatklanten. Deze wegwerpbekers zijn perfect voor dit soort zaken, want het zijn wegwerpbekers voor eenmalig gebruik en klanten kunnen overal terecht met hun drankje en hoeven deze pas na de service te verwijderen. Deze plastic wegwerpkoffiebekers zijn perfect om het werk in uw bar, terras of cafetaria te versnellen, omdat u ze niet meer hoeft te wassen als ze eenmaal gebruikt zijn.

Actieve filters

    Deze Ecologische PS Plastic Bekers, zowel wit als transparant of in verschillende kleuren, zijn zeer populair in bars, cafés en verkoopautomaten, waar mensen snel en zonder zich zorgen te maken over de afwerking van de koffie aan de bar, in staat zijn om het te verlaten met hun Wegwerpbare Beker.

    Deze Plastic Koffiekopjes combineren kwaliteit en goede prijs in één product. De grotere zijn veelgevraagd op verjaardagsfeesten, jubilea en familiebijeenkomsten, omdat ze ideaal zijn om geen tijd te hoeven verspillen aan schoonmaken. Bij MonoUso kunt u kiezen uit verschillende maten, van de kleinste van 80 ml tot 230 ml. Deze Plastic Bekers zijn ook los te koop met een deksel.

     

    Bekijk meerZie minder