Plastic Zuivel Container

De Plastic Containers voor Horchata en Granizados, bekend als Plastic Melk producten zijn ideaal om deze vloeibare lekkernijen die ons elke zomer verfrissen te kunnen vervoeren. Als u thuis wordt verwacht met deze zoete drank, is er niets beter voor het hele gezin om van te genieten dan het kopen van een Grote Carafe of Slush. Deze wegwerpcontainers in de vorm van een melkcontainer zijn resistent, flexibel, hebben een deksel en handvatten in bijpassende kleuren en hebben een luchtdichte afsluiting die morsen en vallen voorkomt. 

Actieve filters

    In MonoUso vindt u allerlei soorten plastic zuivelfabrieken voor uw bedrijf, cafetaria, bar of restaurant, om op een eenvoudige en stijlvolle manier de melk aan uw gasten te kunnen serveren, een zoete chocolade, slushies van verschillende smaken of een traditionele Valenciaanse horchata. Laat de details van uw bedrijf voor u spreken, met zorgvuldige ontwerpen, een eerste kwaliteit kunststof en aangepaste prijzen, zal onze Plastic Verpakkingen voor Horchata en Granizados u verrassen.

    In verschillende maten van een halve liter en een liter zijn onze Plastic Containers perfect om thuis of waar u maar wilt van een traditioneel drankje te genieten. Daarom zijn onze Wegwerp Plastic Containers om de drank te serveren en te verplaatsen.

    Hun grote weerstand en duurzaamheid maken deze Plastic Drankencontainers Herbruikbaar, want ze zullen niet alleen drankjes serveren aan uw klanten, maar ze zullen ook de Plastic Dairy Containers thuis hergebruiken om andere voedingsmiddelen te bewaren en te koelen in hun koelkasten.

    Bekijk meerZie minder