Plastic Pick

Kunststof plectrums zijn het meest gebruikte voedingsmiddel in de horeca. Onmisbaar en noodzakelijk bij elk type evenement, zullen de Plastic Chopsticks een schonere en meer glamoureuze uitstraling geven aan uw recepties of massa-evenementen. Onze Wegwerp Plastic Sticks, gemaakt van polystyreen, zijn bestand tegen hoge temperaturen zonder het verven van het voedsel of het afgeven van smaken of geuren, deze plastic stokjes bieden een grotere weerstand dan de traditionele stokjes.

Actieve filters

    In onze catalogus vindt u Plastic Spiesjes in verschillende kleuren, vormen en ontwerpen, om u een breed assortiment aan plastic wegwerppickers aan te bieden die kunnen worden aangepast aan elke behoefte.

    Met een modern en transgressief ontwerp zijn deze elegante Wegwerpbaar Plastic Bestekjes de perfecte keuze om uw eten te presenteren in een gedekte modus, kleine hapjes of canapés.

    Ideaal voor caterings, buffetten en allerlei soorten feesten. Plastic Chopsticks zijn erg in trek bij restaurants, hotels, caterings en voedselbeurzen, omdat ze de beste vervangers zijn voor traditionele houten eetstokjes en conventionele plastic vorken.

    Onze Minimalistische Plastic Chopsticks kunnen perfect worden aangevuld met andere speciale cateringproducten zoals Mini Testing Dienbalden, Houten Kebabs, Proefpipetten en Mini Testing Borden.

    Bekijk meerZie minder