Plastic Zak (PE)

In MonoUso bieden wij een breed assortiment aan plastic zakken zonder rits, van verschillende afmetingen en prijzen. Met hen kunt u allerlei producten, zelfs voedsel, met totale gemoedsrust opslaan. Ga naar binnen en vind de transparante polyethyleenzak die het beste bij uw behoeften past en sluit hem af zoals u dat wilt.

Actieve filters

  Plastic Tassen spelen een zeer belangrijke rol in elke activiteit, of het nu gaat om een professionele of een huishoudelijke activiteit. Met name de Standaard Open Zakken van PE kunnen uw bondgenoot zijn om een grote diversiteit aan producten, zelfs vast voedsel, op te slaan. Dit soort tassen zijn zeer veelzijdig vanwege de verscheidenheid aan artikelen die ze kunnen bevatten, hoewel ze het meest gebruikt worden voor levensmiddelen.

  Met deze Verpakkingszakken, halfkristallijn, resistent en zeer flexibel, kunt u levensmiddelen op een ordelijke manier opslaan, maar ook reserveonderdelen, kleine stukken, enz. In deze Open Zakken van PE kunt u ook producten opslaan die stof vrijgeven. Bewaar alles van snoep, moeren, speelgoedonderdelen (dobbelstenen en puzzels) en zelfs ijzerwaren zoals schroeven. Er is een hele wereld van mogelijkheden binnen handbereik, en het hangt af van de grootte van de tas die u kiest - en dat zijn er 14!

  Het is een handige, praktische, gemakkelijk te sluiten en snel op te bergen. Het zijn tassen die je op je eigen manier kunt sluiten met een lus, knoop of een plastic gids. Zonder twijfel zijn dit kwaliteitsvolle transparante polyethyleen zakken voor een zeer goede prijs.

  Als deze niet verzegelde PE-tassen niet aan uw wensen voldoen, vindt u in MonoUso een grote verscheidenheid aan Plastic Tassen die zich zeker zullen aanpassen aan wat u zoekt. Als u de voorkeur geeft aan dikkere zakken, en een vleugje klasse aan de verpakte producten geeft, kunt u kiezen voor Bioriented Polypropyleen Zakken Zonder Verzegeling. Echter, als u opslagtassen met speciale sluitingen nodig heeft kunt u kiezen voor de Plastic Tassen met Rits, er zijn ook de Plastic Tassen met Schrijfbanden, om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Plastic Tassen met Zelf-Eindsluiting en Flap, Plastic Tassen met Zelf-Eindsluiting en Euro Boor zeer resistent en waterdicht, Plastic Tassen met Schuifsluiting alsof het een koffer is, en nog veel meer.

  Bij MonoUso is er een zeer uitgebreid assortiment kunststof zakken voor verpakking en opslag. Alles wat je nodig hebt, vind je hier.

  Bekijk meerZie minder