PP Bekers

Ons assortiment van Ecologische Plastic Bekers, gemaakt van Polypropyleen, zijn perfect voor het serveren op elk type evenement, het serveren van verfrissingen in bars of terrassen waar het vermijden van glasbreuk geneest in de gezondheid. Ondanks hun lage prijzen zijn deze plastic wegwerpbekers van de hoogste kwaliteit en zelfs als ze kapot gaan, worden ze niet afgebroken of geknipt.

Goedkope plastic bekers zijn de perfecte oplossing om tijd en geld te besparen, zonder afbreuk te doen aan de service. Op onze website vindt u van Plastic Tube Bekers, Traditionele Plastic Bekers, Plastic Koffie Bekers, tot Plastic Liter Bekers en Half Liter Plastic Bekers. Kies degene die het beste bij uw bedrijf past en bespaar bij ons.

Actieve filters

  Zeer populair op feesten, verjaardagen en vriendenfeesten. De Ecologische PP Plastic Bekers zijn de perfecte oplossing om een hoogwaardige service te bieden zonder tijd en geld te verspillen en om de hoogst mogelijke rentabiliteit te behalen.

  Ons assortiment goedkope PP Plastic Bekers zijn gemaakt van Polypropyleen, een zeer resistent materiaal dat bestand is tegen temperatuurschommelingen en, zelfs als het gebroken is, niet zal afbreken.

  Van MonoUso bevelen wij deze Ecologische Wegwerpbare Bekers aan, omdat ze een garantie zijn voor succes en een perfecte oplossing voor het kostbare gebruik van traditionele glazen bekers. In deze sectie vindt u alle soorten plastic bekers, van plastic bekers voor frisdranken tot plastic bekers met deksels, ideaal voor sappen, smoothies of slushdrankjes.

  Waarom zijn Polypropyleen Plastic Bekers goed?

  Polypropyleen is altijd beschouwd als het ideale materiaal voor de productie van Plastic Bekers, omdat het een hogere stijfheid mogelijk maakt dan andere materialen, het niet smelt tot een temperatuur boven 160ºC en het geen smaak aan het voedsel afgeeft. Onze Ecologische Polypropylene Bekers zijn recyclebaar, omdat ze chloorvrij zijn, en voldoen aan de EU-regelgeving voor voedselgebruik binnen de EG 1935/2004 verordening.

  Als uw bedrijf in de voedingssector is om mee te nemen wat u misschien geïnteresseerd bent in de Plastic Voedselverpakkingen, Thermische Voedselverpakkingen, Kartonnen Voedselverpakkingen, Ecologische Voedselverpakkingen, Plastic Zakken, Papieren Zakken en Papieren Tafellakens.

  Bekijk meerZie minder