Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Plastic kommetjes

Plastic kommetjes zijn de meest bestendige kommen die verkrijgbaar zijn. Deze Kunststof schaaltjes, gemaakt van polypropyleen, hebben kwaliteiten die ze perfect vergelijkbaar maken met elke traditionele plastic schaaltjes, omdat ze geschikt zijn voor het opwarmen van voedsel in de magnetron.

Bovendien koop je met deze hard plastic schaaltjes kommen van uitstekende kwaliteit die je na het afwassen in de vaatwasser opnieuw kunt gebruiken zonder dat ze vervormen of beschadigen.

  • Bestand tegen hoge temperaturen
  • U kunt voedsel opwarmen in de magnetron zonder de schaal te verwisselen.
  • Flexibel en robuust
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic kommetjes


Actieve filters

Onze plasti kommetjes, die bekend staan als kommetjes, zijn zeer sterk en bestendig als het gaat om het vervoeren van warm en koud voedsel. Dit komt omdat ze perfect bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen. Daarom zijn ze geschikt voor gebruik in magnetrons en in de regel ook voor gebruik in koelkasten en vriezers.

Deze plastic kommen, die perfect zijn voor roomsoepen en eenpansgerechten, zullen de sterren zijn van grote evenementen waar van iedereen wordt verwacht dat ze van lekker eten genieten zonder iets te morsen, bevuilen of breken, dus vertrouw deze taak toe aan de beste harde plastic kommen!

Onze plastic schaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en modellen. Van de typische zwarte plastic schaal met traditionele ontwerpen tot de modernere stijlen, waarbij de kleuren leven brengen op je tafels.

Geniet van kunststof schaaltjes voor de beste prijs bij Monouso.

Bekijk meerZie minder