PP kommen

De Plastic Kommen die in de magnetron kunnen zijn de meest resistente Plastic Kommen voor wat betreft de Wegwerpborden. Deze Onbreekbare kommen worden gemaakt van Polypropyleen, hebben kwaliteiten die perfect kunnen worden gelijkgesteld aan elke traditionele schaal, omdat ze geschikt zijn voor het verwarmen van voedsel in de magnetron en, hoewel we bij MonoUso erkennen dat ze wegwerpbaar zijn, kunnen ze ook worden hergebruikt, omdat ze in de vaatwasser kunnen worden gezet zonder te vervormen of te bederven. 

Actieve filters

    Ook bekend als plastic wegwerpborden of polypropyleen plastic borden, onze Onbreekbare Plastic Borden bieden een grote hardheid en weerstand bij het dragen van voedsel in verschillende temperatuurtoestanden.

    Deze Plastic Kommen die in de magnetron kunnen, zijn perfect voor salades, crèmes of lepelstoofschotels. De plastic kommen zijn de hoofdrolspelers van multitudinale evenementen waar iedereen geacht wordt te genieten van lekker eten zonder te morsen, te bevuilen of iets te breken.

    Onze Wegwerpbare PP Plastic Kommen zijn te vinden in een grote verscheidenheid aan kleuren, vormen en modellen, van het typische zwart of wit met traditionele ontwerpen, tot de meer moderne stijlen van onze X-Table Plastic Kommen, waar de kleuren uw tafel tot leven zullen brengen.

    Deze onbreekbare plastic kommen kunnen perfect worden aangevuld met microgolfbare PP-bakken, onbreekbare plastic platen en herbruikbare plastic bekers.

    Bekijk meerZie minder