PressDress SOLO PET bakjes

SOLO PressDress containers zijn de ideale voedselcontainers voor het presenteren van voedsel met de saus, in dezelfde container, maar dan apart. Op deze manier kan de klant het product kopen en consumeren waar hij maar wil. Deze Polyethyleentereftalaat Plastic Containers zijn volledig transparant, stijf en resistent, hermetisch en onbreekbaar, ideaal voor afhaalmaaltijden.

Actieve filters

    PressDress PET Plastic Containers van SOLO zijn de perfecte wegwerpverpakkingen geworden voor het serveren van salades en voedingsmiddelen die met sauzen moeten worden gekruid. In verschillende maten en formaten bieden deze PressDress Bags van SOLO totale transparantie en slijtvastheid.

    Onze SOLO Voedsel Verpakking is luchtdicht en onbreekbaar, conserveert voedsel, heeft geen invloed op de smaak van het voedsel en vergemakkelijkt het transport. De Single Use Containers hebben geen onderhoud nodig, zijn hygiënischer en zuiniger en zorgen voor een correcte stapeling die de minimale ruimte in uw magazijn, bodems en deksels afzonderlijk in beslag neemt.

    Bij MonoUso bieden wij u verschillende PressDress SOLO-pakketten aan, perfect voor salades, fruit, pasta's en andere maaltijden. Kies de juiste maat om uw verpakkingsbehoeften te dekken en bestel het nu!

    Als u juist een ander type voedselverpakking nodig heeft, vindt u op onze website ook FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Suikerriet Verpakkingen en Aluminium Verpakkingen. Een comfortabele oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Voor meer informatie over Kunststofverpakkingen kunt u contact met ons opnemen via 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder