PS plastic kommen

Binnen onze catalogus van Ecologische Plastic Kommen vindt u een grote verscheidenheid aan modellen, allemaal wegwerpbaar, met het duidelijke doel om uw behoeften te voldoen. Vervaardigd in polystyreen, varieert onze collectie van ronde plastic kommen tot meer vierkante modellen, ideaal om te proeven.

De Goedkope Plastic Kommen zijn de meest ecologische optie om uw restaurant, hotel of catering te bedienen. Deze wegwerpkommen zijn ideaal voor het serveren van een verscheidenheid aan snacks en noten. 

Actieve filters

    De voordelige MonoUso Plastic Borden zijn ontworpen om het leven van hoteliers te vergemakkelijken. Deze wegwerpborden zijn hygiënischer en goedkoper dan conventionele kommen en besparen u veel geld voor het schoonmaken en vervangen van gebroken glas.

    Op onze website vindt u een breed assortiment aan Ecologische Plastic Kommen met een uitstekende kwaliteit, daarom bieden wij u Ronde Plastic Kommen, Plastic Proefkommen en zelfs Kommen met de mogelijkheid om een deksel te dragen, met verschillende capaciteiten, zodat ze zich aanpassen aan alle smaken. En, voor uw feesten vol kleur en plezier, geven we u de mogelijkheid om plastic wegwerpkommen te kopen in een grote verscheidenheid aan kleuren zoals fuchsia, geel, blauw, paars en oranje.

    Kortom, de Goedkope Wegwerpbare Plastic Kommen zijn geschikt voor alle soorten voedsel; van de grootste die speciaal ontworpen zijn om salades en soepen te serveren tot veel kleinere die voor hapjes zoals olijven of noten. We hebben net zoveel Plastic Bowls als er toepassingen voor zijn! 

    Bekijk meerZie minder