Puntzak Dispenser

De Bamboe Kegel Houders zijn ideaal voor het presenteren en distribueren van kegels bij uw proeverijen en bereidingen. Onze Bamboe Kegel Houders, met verschillende maten en ontwerpen, zullen het voedsel aanwezig laten zijn zonder dat het enige zekerheid wegneemt en het de plaats op de tafel geeft die het nodig heeft. Diners zullen hun ogen richten op deze Bamboe Kegel Houders en een punt van onderscheiding geven waardoor uw presentatie een hoogstaand evenement wordt.

Actieve filters

    Op onze website vindt u biologisch afbreekbare kegelhouders met een verschillend aantal gaten, gemaakt van bamboevellen en ontworpen met lijnen die uw presentatie zullen verfraaien.

    Ideaal voor buffetten, catering, evenementen en openluchtfeesten. Onze biologisch afbreekbare kegelhouders zijn de speciale Canapés-exposanten om uw culinaire creaties te tonen aan diners die graag de schoonheid van uw presentatie in hun smaak willen laten vallen.

    De Kegel Standaarden zijn de perfecte Catering Houders om de gasten de meest selecte en heerlijke culinaire creaties te presenteren. Onze Biodegradable Displays zijn het nieuwste op het gebied van wegwerpapparatuur voor de catering.

    Bekijk meerZie minder