Roerstaafjes

Drinkroosters en Koffie Roerstaafjes zijn onmisbaar in restaurants, cafés, bars en afhaalrestaurants. Verkrijgbaar in verschillende maten, materialen, kleuren en vormen, nodigen wij u uit om ons assortiment Cocktail Stirrers te ontdekken die, vervaardigd onder de beste plastic en biologisch afbreekbare materialen, een uitgelezen service bieden bij de consumptie van alle soorten dranken.

Actieve filters

Roerstaafjes

De hoofdactiviteit van de Drank Roerders, bekend als Beker Roerders of Cocktail Roerders, is het begeleiden van onze drank en het roeren ervan om de smaak en de verschillende temperaturen van de producten te mengen. Op onze website kunt u deze roerstaafjes aanvullen met de Cocktail Bekers, de Herbruikbare Gin Tonic Bekers of onze PS Hard Plastic Bekers in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren.

Roerstaafjes Koffie

Koffie is een van de meest gevraagde drankjes van de klanten van bars, restaurants en automaten, daarom is de kwaliteit van de Koffie Roerstaafjes en Wegwerpbare Pallets die mensen nodig zullen hebben om hun thee, koffie of infusie te roeren zeer belangrijk. Op onze website bieden wij een breed assortiment aan van deze wegwerproerders, van houten pallets tot kunststofverwijderaars van verschillende afmetingen en kleuren. 

koffielepels

Koffie laten serveren zonder de lepel kan ongemakkelijk zijn. Het zijn de kleine dingen die een verschil maken. Vergeet dus niet uw bestek aan te vullen met de kleintjes in huis: het dessert en de koffielepels. Laat uw klanten zien dat u voor elk detail zorgt!

Bij Monouso nodigen we u uit om de ervaring van het consumeren van koffie, smoothies, sappen en cocktails te verbeteren met onze Koffie Roerstaafjes en Drink Mixers. Een breed assortiment aan Drankspullen beschikbaar in verschillende materialen, formaten en kleuren.

Houten Koffiestroerders, Plastic Roerstaafjes, Vending Roerstaafjes en Wrapped Koffie Roerstaafjes zullen onmisbaar worden in restaurants, bars, afhaalrestaurants, cafetaria's en kantoren, voor hun functionaliteit en veelzijdigheid.

De Mixers en Roerstaafjes hebben als doel dranken te roeren om zo smaken en temperaturen te mengen. Maar dit is nog niet alles! Drink Mixers en Koffie Roerstaafjes zullen in veel gevallen een vleugje elegantie en onderscheiding brengen.

Zwart, wit, transparant en onder eenvoudige en elegante lijnen of fluorescerende, groene en metallic kleuren met exotische en leuke vormen; in deze sectie vindt u Drink Mixers en Koffie Roerstaafjes voor alle smaken, situaties, decoraties en omgevingen. Wat kunt u nog meer vragen?

Bekijk meerZie minder