Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Capaciteit

Salade bakjes

Wilt u salades op een praktische en duurzame manier serveren? Maakt u zich zorgen over de kwaliteit van de bak? Probeer dan eens PET plastic slakommen! Ze zijn transparant, licht, resistent en absorberen geen smaken. Bovendien zijn ze milieuvriendelijker omdat ze gemakkelijk te recyclen zijn.

Bij Monouso hebben we een catalogus met een breed scala aan opties in verschillende maten en ontwerpen, die een veilig transport garanderen, zodat u de schaal kunt kiezen die het beste bij u past!

  • Kristalheldere transparantie
  • Platte, hoge of scharnierende deksels
  • Stoot- en schokbestendig
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Salade bakjes


Actieve filters

Perfect voor uw salades: PET saladeschalen

Serveert u graag verse en gezonde salades in uw afhaalzaak, maar bent u op zoek naar een voordelige en stevige optie? Wij brengen u de perfecte oplossing om uw afhaalzaak aan de top te houden! PET slakommen zijn de perfecte oplossing voor u!

PET plastic saladeschalen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een economisch, duurzaam en duurzaam alternatief voor glazen of keramische saladeschalen. Gemaakt van polyethyleentereftalaat (PET), zijn ze licht, transparant en schokbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor buitenevenementen of om uw salades onderweg mee te nemen.

In onze winkel vindt u ze in verschillende capaciteiten, kies ze groter of kleiner, afhankelijk van uw behoeften!

En wat zijn de voordelen van PET slakommen? PET plastic slakommen hebben verschillende voordelen in vergelijking met andere materialen:

  • Ze zijn lichter: PET plastic slakommen zijn veel lichter dan die van glas of keramiek, waardoor ze gemakkelijker te vervoeren en te hanteren zijn.
  • Ze zijn resistenter: PET plastic is een zeer resistent materiaal dat tegen stoten en vallen bestand is zonder te breken. Daardoor zijn ze ideaal voor gebruik in huishoudens met kleine kinderen of om mee te nemen op picknicks en uitstapjes.
  • Voordeliger: PET plastic slakommen zijn goedkoper dan die van glas of keramiek, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor wie geld wil besparen.
  • Duurzamer: PET plastic is een recyclebaar materiaal en kan worden hergebruikt bij de productie van nieuwe producten, waardoor het een duurzamere optie is dan glazen of keramische slakommen.

PET slakommen zijn een ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor conventionele plastic slakommen. En daar blijft het niet bij, ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen naar het werk, picknicks of waar uw klanten maar willen.

Koop PET plastic slakommen bij Monouso

Monouso's PET slakommen zijn er in verschillende maten en vormen om aan uw behoeften te voldoen. Van kleine slakommen tot grote slakommen om te delen, u kunt het perfecte formaat voor uw maaltijd vinden. Bovendien zijn sommige slakommen voorzien van een deksel om ervoor te zorgen dat uw voedsel vers en beschermd blijft tijdens het vervoer.

Er gaat niets boven een verse en heerlijke salade, en PET-saladekommen uit de Monouso-winkel zijn de perfecte oplossing voor gemakkelijk vervoer!

Bekijk meerZie minder