Sandwich bakjes

Ons brede assortiment van Sandwichpakketten is aangepast aan de behoeften van de klant. Het zijn Sandwich Bars gemaakt van een resistent en antivethoudend materiaal dat voorkomt dat de klant zijn handen gaat bevlekken. In onze catalogus vindt u van: Sandwich Boxen, en Sandwich Trays, tot Sandwich Packs en Packs die makkelijk open gaan. 

Actieve filters

  Sandwichpakketten moeten comfortabel zijn voor de klant om van uw service te kunnen genieten. Daarom past onze grote verscheidenheid aan kartonnen verpakkingen zich aan hen en hun consumptiemoment aan: de Sandwich Trays, ideaal voor het pand, de Sandwich Boxes, handig voor het transport, en de Sandwich Packaging, ideaal voor die klanten die de voorkeur geven aan iets anders.

  De brooddoosjes die u nodig heeft, vindt u hier. Het is beschikbaar in Kraftpapier, met een rode opdruk, of u kunt uw eigen Gespecialiseerde Sandwich Pack hebben!

  Onze Sandwichpakketten zorgen ervoor dat uw klant goed tevreden is, want bij MonoUso weten we hoe belangrijk het voor u is.

  En als u een ander soort voedselverpakking nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet en bekijk onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen, Thermische FOAM-verpakkingen en Take Away Service Verpakkingen. Plaats nu uw bestelling en u ontvangt deze in minder dan 48 uur.

  Onze Sandwichpakketten zorgen ervoor dat uw klant goed tevreden is, want bij Monouso weten we hoe belangrijk het voor u is.

  Bekijk meerZie minder