Schuimschalen EPS

Isothermische FOAM dienbladen worden vooral gekenmerkt door hun vermogen om de temperatuur van het voedsel op peil te houden, met als duidelijk doel het behoud van hun eigenschappen, zodat uw gasten kunnen genieten van de gerechten alsof ze net zijn opgediend. Deze Wegwerpbare Plastic dienbladen staan bekend als Porex dienbladen en worden veel gebruikt als Catering dienbladen. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, bieden al onze Plastic FOAM dienbladen de mogelijkheid om een deksel te bevestigen om de temperatuur van de schaal langer te verlengen, en bieden u de mogelijkheid van een schoon en veilig transport. 

Actieve filters

  Als u een Plastic dienblad nodig heeft om de temperatuur van het gerecht op peil te houden zoals het net werd geserveerd, dan zijn de Isothermische FOAM dienbladen uw oplossing.

  Dit wegwerpproduct wordt op grote schaal gebruikt als Catering dienbladen en stelt u in staat om de oorspronkelijke staat van het voedsel te behouden, waarbij de oorspronkelijke temperatuur behouden blijft. Als u bovendien het deksel op deze FOAM dienbladen bevestigt, verlengt u de temperatuur van de inhoud langer en beschermt u deze van buitenaf bij het transporteren of uitstallen van de schotel.

  Grote plastic dienbladen, kleine plastic dienbladen, zwarte plastic dienbladen, witte plastic dienbladen en honingkleurige plastic dienbladen, vormen een breed assortiment aan wegwerpschuimbladen waarmee u kunt genieten van de mooiste en meest elegante tafeldecoratie.

  Meer plastic bakjes vindt u in onze winkel.

  Als u een ander type Isothermische Verpakking nodig heeft, nodigen wij u uit om ons assortiment Thermische Voedingsmiddelenverpakkingen te bezoeken, waar u Schuimplaten, Thermische Borden met Deksels en Schuimbekers kunt vinden.

  Bekijk meerZie minder