Serveerschalen PET

Actieve filters

  Wat hebben alle PET Plastic Presentatie Dienbladen met elkaar gemeen?

  Aan de ene kant een elegant en verfijnd ontwerp om uw beste presentaties te dienen; in kleuren als marmer, goud en zilver. En aan de andere kant zijn ze extreem resistent, zodat u met een gerust hart zware voedingsmiddelen zoals vlees en vis kunt serveren.

  Waarom vertouwen op PET Plastic Dienbladen?

  Ten eerste, voor het gemak, als de tafel waarop u een maaltijd gaat serveren langer is dan breed, kan het plaatsen van bakjes met verschillende vormen in het midden, met verdeelde voorgerechten en garnituren, de beste manier zijn om ruimte te besparen. En ten tweede, omdat ze een zeer elegant ontwerp hebben in metallic tinten zoals goud of zilver; speciaal ontworpen voor avondfeesten waar verfijning wordt gezocht.

  Naast de PET Plastic Presentatie Dienbladen zijn er ook wegwerpartikelen, dus u hoeft alleen maar na te denken over het gebruik en het weggooien. Maar ook al zijn het wegwerpbakken, ze zijn zeer resistent, dus ze bieden u de voordelen van een herbruikbare bak, maar ze voorkomen dat u ze breekt.

  Vergeet niet onze hoofdcategorie van kunststof borden te bezoeken om andere modellen te zien.

  borden met deksels, borden met compartimenten, ronde borden, rechthoekige borden en achthoekige borden in verschillende maten en kleuren, vormen een brede collectie kunststof borden die onmisbaar zijn in uw wegwerpservies. Ontdek het!

  Bekijk meerZie minder