Snackbakje

Kartonnen Voedsel Servering Bakjes zijn de meest handige Food Packaging om al uw producten te presenteren. Vanaf onze website bieden wij u een grote verscheidenheid aan: Kartonnen Barqueta, Kartonnen Kart Barqueta, Kartonnen Gebaksbakje, een grote selectie van Anti-vetverpakkingen die voorkomen dat de klant vlekken krijgt terwijl hij geniet van een aangenaam tussendoortje.

Actieve filters

    De Snackbakjes passen in het hele assortiment van uw bedrijf omdat het een Multifunctioneel Pakket is. Daarom zijn ze de kartonnen verpakking die u nodig heeft voor uw bedrijf of voor uw meest bijzondere feesten.

    Wij bieden verschillende maten en ontwerpen aan zoals de Kartonnen Tray, de Kraft Kartonnen Bakjes, de Kartonnen Bakplaat en de Ovale Kartonnen Bakjes. Er is de mogelijkheid om uw Food Barqueta te personaliseren met uw merklogo.

    De ergonomie van onze kartonnen Voedsel Bakjes maakt het gemakkelijk te vervoeren en zorgt voor het comfort van de klant. 

    En als u andere Voedsel Servering Containers nodig heeft, aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij onze Papieren Friet Boxen, Kartonnen Soep of Ijs Containers, Sandwich Containers of Hamburger Dozen, onder andere.

    Bekijk meerZie minder