Stokjes en Bestek Snack

De Wegwerpbare Snack Bestek is ideaal voor kermissen en kraampjes waar u op een comfortabele en eenvoudige manier aardappelen, vleeswaren, ijs en andere snacks kunt eten.  Gemaakt van kunststof in verschillende kleuren en maten, bieden de Snack Bestek een grote weerstand en kwaliteit. De Mini Spiesjes en Wegwerpbare Vorken en Ijslepels zijn zonder twijfel de ideale oplossing voor de presentatie van desserts, tapas, gefrituurde gerechten en snacks.

Actieve filters

    Op dit moment is de fastfoodindustrie, take away en straatverkopen, de belangrijkste consument van wegwerpproducten en bij Monouso proberen we een breed assortiment aan plastic wegwerpproducten aan te bieden om in elke behoefte te voorzien. Een duidelijk voorbeeld hiervan is onze Plastic Bestek- en Snackpennen.

    Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, is ons Plastic Snack Bestek de meest economische en hygiënische oplossing als het gaat om het genieten van desserts, friet, kleine vleesdeksels of elke andere snack die het gebruik van Plastic Spiesjes, Snackvorkjes of IJslepels vereist.

    De Plastic IJslepels, Wegwerp Snackvorkjes en Plastic Spiesjes die u in deze categorie vindt, zullen perfect samengaan met IJsbekers, Spiesjes, Inpakdozen en Papieren Bakjes voor Frieten, waardoor elke consument van dit soort voedsel, kan genieten in voedseltrucks, ijswinkels, crêperieën, beurzen en markten. 

    Als dit niet het plastic bestek is dat u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere categorieën plastic wegwerpbestekken te ontdekken, zoals Economische Plastic Bestek, Luxury Plastic Bestek of Onbreekbare PP Bestek.

    Bekijk meerZie minder