Suikerriet bakjes met Vaste Deksel

Menu Suikerriet Containers zijn perfect voor het presenteren van de verschillende voedingsmiddelen in hun respectievelijke compartimenten. Deze biologisch afbreekbare containers zijn de beste bondgenoot voor het milieu geworden, omdat ze gemaakt zijn van suikerriet, waardoor de besmetting die de vernietiging ervan is, wordt vermeden. Bovendien voorkomen de Wegwerpbare Composteerbare Containers voor Menu's dat levensmiddelen onderling worden gemengd en dat er temperatuursverlies optreedt.

Actieve filters

    De biologisch afbreekbare menuboxen zijn ecologische menuboxen, dit is mogelijk omdat ze gemaakt zijn van bagasse. De bagasse is het resterende deel van het suikerriet als de pulp eenmaal is geëxtraheerd, dat wil zeggen als alle suiker uit het suikerriet is geëxtraheerd, is het resterende deel wat vandaag de dag wordt gebruikt voor de productie van dit soort ecologische wegwerpverpakkingen.

    In het verleden werd dit afval in grote hoeveelheden verbrand, waardoor enorme hoeveelheden CO2 in de atmosfeer terechtkwamen. Dankzij dit systeem van hergebruik wordt de bagasse niet meer verbrand. Daarom wordt dit type van Ecologische Biologisch afbreekbare Menubak steeds modieuzer en wordt het steeds vaker gebruikt. Ook nu is het kopen van Suikerriet Menu Verpakkingen eenvoudiger dan ooit met MonoUso.

    Op onze website vindt u de grootste collectie wegwerpverpakkingen van suikerriet op de markt. Als u een ander type bedrijf heeft, vindt u ook nog een andere selectie van speciale voedselverpakkingen per materiaal: FOAM Packaging, Kartonnen Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen en Kunststofverpakkingen. Een handige oplossing voor uw bedrijf en met 24/48 uur levering.  Indien u meer informatie wenst over Suikerriet Verpakkingen voor Menu's, aarzel dan niet om ons te contacteren op 931 158 455.

    Bekijk meerZie minder