Suikerriet BePulp Bowls

Biologische suikerrietzakken zijn de ideale voedselcontainers geworden voor het serveren van salades, crèmes of vloeibare levensmiddelen die gemakkelijk kunnen worden gemorst. Onze BePulp Suikerriet Zakken zijn van de hoogste kwaliteit en vooral milieuvriendelijk. Met onze biologisch afbreekbare tassen gaat comfort hand in hand met verantwoordelijkheid.

Actieve filters

    BePulp Suikerriet Bowls zijn perfecte biologisch afbreekbare zakken om te genieten van elk vloeibaar of romig voedsel waar je maar heen wilt. Deze biologische suikerrietzakken beschermen het milieu en, zoals we bij MonoUso weten, hebben we deze collectie wegwerpsuikerrietzakken gelanceerd.

    Het beschermen van ons milieu is vandaag de dag essentieel om op zoek te gaan naar allerlei soorten wegwerpzakjes, die allemaal essentieel zijn voor ons ecosysteem, omdat ze gemaakt zijn van bamboestok, een ongelooflijk resistent en volledig recyclebaar materiaal.

    Voor al het bovenstaande kunnen we zeggen dat onze Recyclebare Zakken de beste op de markt zijn en we hebben ze tegen de meest economische prijs van de hele sector, die altijd de beste prijsgarantie biedt.

    En als dit niet de Voedsel Verpakking is die u nodig heeft voor uw bedrijf, aarzel dan niet om onze rubrieken Kunststofverpakkingen, Kartonnen Verpakkingen, FOAM Verpakkingen, Aluminiumverpakkingen of Verpakkingszakken te raadplegen. 

    Bekijk meerZie minder