Suikerriet en Bamboe Bord

Als je een eco-vriendelijk tintje aan je maaltijden wilt geven, zijn suikerriet- en bamboe borden wat je nodig hebt!

Dus wees vrij om ons groot assortiment aan suikerriet- en bamboe borden te bekijken!

Actieve filters

  Onze wegwerpborden zijn gemaakt van natuurlijke hulpbronnen: gerecupereerde suikerrietvezels en bamboe. Dit maakt het een ecologisch, biologisch afbreekbaar, composteerbaar en hernieuwbaar product waarmee u uw producten kunt presenteren met zorg voor het milieu.

  VOORDELEN VAN SUIKERRIET EN BAMBOEBORDEN?

  • Biologisch afbreekbaar
  • Milieuvriendelijk
  • Composteerbaar
  • Bestand // Goede kwaliteit
  • Magnetronbestendig


  Deze suikerriet- en bamboe borden zijn ideaal voor evenementen, barbecues en buitenfeesten. Bovendien kunt u ze, omdat ze wegwerpartikelen zijn, snel en gemakkelijk schoonmaken en opruimen: u hoeft ze alleen maar in de daarvoor bestemde container te doen.

  De wegwerpsuikerriet en bamboe borden hebben een aardkleurige afwerking die past bij hun ecovriedelijke karakter. Hun bladvormig ontwerp maakt ze nog specialer, origineler en aantrekkelijker - u zult al uw gasten verrassen!

  Alle meningen zijn het erover eens dat deze ecologische borden perfect zijn voor het serveren van elke maaltijd en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu.

  De hoge kwaliteit van deze wegwerpborden van suikerriet en bamboe maakt ze perfect voor horecabedrijven. Ze zijn compatibel met de magnetron, zodat ze kunnen worden gebruikt om alle soorten maaltijden te serveren, of ze nu warm of koud zijn.

  Op onze website vindt u twee modellen van suikerriet en bamboe borden: we hebben kleine borden van 15 cm en grote borden van 23,8 cm. U vindt er ook suikerriet en bamboe kommen (335 ml).

  Krijg kwalitatief hoogstaand serviesgoed terwijl je tegelijkertijd zorg draagt voor het milieu!

  Bekijk meerZie minder