Sushi Bakje

Sushi dienbladen vertegenwoordigen de meest zen Japanse stijl. De MonoUso Sushi Trays zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden een uitstekende afwerking voor de presentatie van de meest selecte sushi. De Wegwerp Sushi Trays zijn ideaal voor Japanse restaurants en voor particulieren. Asian Food Trays zijn de beste manier om uw diner te presenteren en iedereen te laten serveren zoveel als ze willen. U zult de beste gastheer zijn met Sushi Disposable Trays!

Actieve filters

    Onze Sushi Bakjes voldoen aan de behoeften van de meest traditionele Japanse fans. Ze zijn ideaal voor het serveren van deze gezonde, exotische en relatief eenvoudig te bereiden culinaire creaties en maken u de perfecte gastheer als het gaat om het presenteren van deze gastronomische hoogstandjes.

    Als je bent uitgenodigd voor een etentje, aarzel dan niet! Kom tevoorschijn met een sushibak en je zult een succes zijn! De Asian Voedsel Verpakkingen kunnen eenvoudigweg bakjes met één compartiment zijn of het kunnen sushibakjes zijn met enkele compartimenten om de sushi te helpen scheiden op basis van ingrediënten of smaken. Haal uw sushibakjes en succes onder uw vrienden!

    En als u een ander type presenteerplateaus nodig heeft, aarzel dan niet om onze secties van Plastic Trays, Biologisch afbreekbare Trays, Trays met Deksels, Houten Minipallets, Bamboe Minitrays, enz. te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder