Take Away Box Karton

Afhaaldozen zijn een onmisbaar element voor elk bedrijf. In ons brede assortiment van Kartonnen Verpakkingen vindt u de doos die u nodig heeft: Witte Kartonnen Dozen, Kraft Kartonnen Dozen, Dozen met Deksels, Wok Kartonnen Dozen en Deli Kartonnen Dozen. Allemaal perfect voor de klant om van het eten te genieten zonder zijn handen vuil te maken en zonder andere containers te bevuilen. Ze houden de warmte vast en kunnen worden aangepast.

Actieve filters

    Take away catering is booming en wij bieden u de ideale Take Away Boxes om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Onze Take Away Voedsel Boxen kunnen worden aangepast aan elk type van gastronomie. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal als Chinese Noodle Dozen, Wok Dozen of Oriëntaalse Voedsel Dozen.

    We hebben Designer Take Away Dozen, Kraft Dozen en ook Gepersonaliseerde Voedsel Take Away Dozen, in verschillende maten en vormen, afhankelijk van uw behoeften.

    De Voedsel Boxes die wij bij MonoUso aanbieden zijn de Voedsel Verpakking die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat klanten de producten kunnen meenemen zonder hun kwaliteit te verliezen. En als u andere voedselverpakkingen nodig heeft, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website!

    Bekijk meerZie minder