Tassen voor apotheken

Apothekerszakjesreclame is een effectieve en betaalbare manier om de consument te bereiken. Met bijna de helft van de bevolking die op dit moment een receptgeneesmiddel gebruikt, bieden de advertenties op deze zakjes u een herhaalde blootstelling via een betrouwbare bron.

Actieve filters

  De gemiddelde apotheek vult ongeveer 700 voorschriften per week en bijna al deze voorschriften worden aan de klant gegeven in een klein plastic apothekerszakje, hoewel steeds meer wordt overgeschakeld op papieren voorschriften. Advertenties worden meestal aan de voor-, zij- en achterkant van deze tassen geplaatst en kunnen zowel in grootte als in functie variëren.

  Apothekerszakjes zijn 10 of 13 inch hoog, bijna altijd 5 inch breed, en zijn bedrukt met advertenties in 4 standaardformaten. De advertentiematen zijn als volgt:

  • Standaard: 4,5 inch x 2,75 inch
  • Uitvoerder: 4,5 inch x 4,125 inch
  • Economie: 4,5 inch x 1,375 inch
  • Compleet: 4,5 inch x 7,5 inch

  Met behulp van deze verschillende advertentieformaten kunnen adverteerders een coupon rechtstreeks aan lokale klanten distribueren, basisinformatie over het bedrijf delen, of zelfs een prachtige paginagrote advertentie weergeven, vergelijkbaar met die in kranten of tijdschriften.

  Apothekers worden beschouwd als enkele van de meest eerlijke en ethische professionals die er zijn. Uit een onderzoek dat Gallup in 2016 heeft uitgevoerd, blijkt dat bijna 70% van de deelnemers zegt dat de apothekers mensen zijn met "hoge" of "zeer hoge" ethische normen. Met de algemene perceptie dat apothekers zo positief zijn, waarom zou u uw succesmerk niet willen koppelen aan dat van hen?

  Volwassenen boven de 50 jaar vertegenwoordigen 74% van de apotheekklanten en zijn de rijkste van alle leeftijdsgroepen. Dus de volgende keer dat uw bedrijf op zoek is om te profiteren van de 50-plussers op een kosteneffectieve maar impactvolle manier, kijk dan niet verder dan uw vertrouwde openbare apotheek.

  Voordat de klanten van de apotheek recepten kopen, wordt de medicatie in papieren zakjes geplaatst, die meestal op twee manieren worden opgeslagen: in doorzichtige zakjes die op een plank hangen, of in voorschriftcontainers die gaten in de cabine hebben. Hier richten we ons op de bovenstaande methode van opslag van receptgeneesmiddelen, en bespreken we drie redenen waarom de grootte van de hangende receptgeneesmiddelenzakken belangrijk is.

  Afstand tussen de rekken
  Sommige planken voor de apotheek opknoping recepten zakken zijn stijf en laat niet de ruimte tussen de staven die de zakken op te hangen om te worden gewijzigd. Maar er zijn ook veel modellen van rekken die het mogelijk maken om de ruimte van de bar aan te passen.

  Als u een stijf rek gebruikt, kan de grootte van de tassen die u kunt gebruiken beperkt zijn. Aan de andere kant, als u de balken op verschillende niveaus kunt instellen, wilt u de mogelijkheid hebben om verschillende zakmaten bij uw leverancier aan te schaffen. U heeft deze optie als u bij ons een apothekersreceptenzakje krijgt. Bekijk onze tassenmaten door onze Prescription Retrieval System Catalogus te bezoeken.

  Isolatie van geplande medicijnen
  Veel apotheken hebben de regel dat voorschriften voor twee of meer mensen niet in dezelfde hangtas mogen worden geplaatst. Maar zelfs in apotheken die uiterst waakzaam zijn om niet de verkeerde medicijnen te verstrekken, kunnen er enkele uitzonderingen op de regel zijn.

  Als kinderen in hetzelfde huishouden bijvoorbeeld verschillende medicijnen nodig hebben, kunnen de medicijnen in verschillende papieren zakjes worden geplaatst die in dezelfde hangzak worden geplaatst. Wanneer er een beleid is dat toestaat dat medicijnen voor verschillende mensen in dezelfde zak zitten, moet er zorg worden gedragen voor het verstrekken van geplande medicijnen, waarvan het gebruik zorgvuldig wordt gecontroleerd om slechte resultaten te voorkomen.

  Het plaatsen van een geplande medicatie in een klein zakje naast het grotere zakje met de rest van de recepten maakt het makkelijker voor apothekers om te onthouden dat ze informatie over de medicatie moeten geven. De kleine zak en de grote zak kunnen worden voorzien van een kleurcodering om aan te geven dat ze tot dezelfde verzamel- of leveringsopdracht behoren.

  Hersteltijd van de medicijnen
  De grootte van de hangende receptzakjes van de apotheek heeft ook invloed op de tijd die nodig is om de medicijnen op te halen. Idealiter heeft een apotheek de mogelijkheid om verschillende zakjes te gebruiken voor het opslaan van bestellingen van voorgeschreven geneesmiddelen van verschillende grootte.

  Het forceren van meerdere recepten in een te klein zakje kan de tijd die nodig is voor het ophalen van de medicatie vergroten, en u kunt dit ook doen door de recepten in grote zakken te plaatsen die veel bereik en grip vereisen voor het ophalen van medicijnflesjes of blisterverpakkingen.

  Bekijk meerZie minder