Tassen voor flessen wijn, cava of bier

Presenteer uw wijn- en champagneflessen perfect met onze voordelige flessenzakken. We hebben witte of bruine kraftwijntassen of champagneflessen. Flessenzakken voor opslag en transport, er is geen betere manier om ze te presenteren aan uw klanten of voor uw evenement. Sommige zakken zijn voor één of meerdere flessen wijn, het zal een gemakkelijke manier zijn om ze te vervoeren.

Actieve filters

  Als u op zoek bent naar een wijn- of champagneflessenzak, kijk dan wat wij u kunnen bieden.

  U wilt elk detail van het product en het verkooppunt verwennen, nu is het tijd om een mooie papieren zak te kiezen die bij uw merk past om elke klant zijn flessen in de best mogelijke verpakking te leveren.

  Een tas, groot of klein, eenvoudig of luxueus, klassiek of gewaagd...
  Wilt u een paar flessen champagne aanbieden voor de kerst, klaar om uw klant te verfrissen? Kies onze fleszakken, waarmee u een waardevol geschenk kunt aanbieden en die u bij verschillende gelegenheden kunt gebruiken.

  Wijnfleszakken zijn een uitstekend accessoire om uw klanten een fles wijn aan te bieden. Ze zijn perfect voor wijnhandelaren. We hebben ze voor 0,75 of 1 liter flessen.

  We hebben zakken in verschillende kleuren, aangepast aan de smaak van de klant, van verschillende materialen en stoffen: u kunt kiezen. Als u bovendien uw betrokkenheid bij het milieu wilt benadrukken, raden wij u de papieren fleszakken aan.

  Bekijk meerZie minder