Wegwerp Gemetalliseerde Bestek

Met de Metallic Plastic Bestek kunt u een tafel presenteren alsof het met echt metalen bestek is, niemand zal merken dat het Zilveren Wegwerp Bestek is, hun aanraking en zelfs hun uiterlijk maken deze Wegwerp Bestekken geweldig.

Actieve filters

    Voor formele presentaties op feesten of vergaderingen kunt u deze Metallic Plastic Bestek gebruiken, ze zijn perfect voor elke gelegenheid waarbij u niet hoeft te schrobben na de lunch of het diner. Deze Zilver Plastic Bestek kan voor iedereen verwarrend zijn, want ze zien er op het eerste gezicht uit als echt metalen serviesgoed.

    Dankzij hun perfecte imitatie van de zilveren kleur en het feit dat ze Chrome Plastic Bestek zijn zien ze er 100% uit als een glanzend metalen bestek. Bovendien zijn deze PlasticBestek zeer resistent en van hoge kwaliteit, de productie in polystyreen (PS) maakt het de beste Wegwerpbare Bestek op de markt.

    Koop nu bij MonoUso en profiteer van onze gratis verzending en in minder dan 24-48 uur! Dit alles altijd met de beste garantie en jarenlange ervaring achter de rug, vertrouw op MonoUso en je zult niet fout gaan.

    Bekijk meerZie minder