Wegwerp Servies Mango

Onder een even elegante als opvallende tint presenteren we het Economisch Wegwerp Servies in Mango kleur; een zeer origineel wegwerpservies waarmee u tijd en geld kunt besparen op het verzamelen, want eenmaal gebruikt hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het wegwerken van het servies. Plastic Party Borden, Plastic Bestek en Plastic Bekers, vormen een assortiment van Goedkoop Wegwerp Tafelgerei gemaakt van Polystyreen, waarmee u in alle soorten evenementen, feesten, familiebijeenkomsten en verjaardagsfeestjes zult slagen. 

Actieve filters

  Dit Economisch Wegwerp Servies in Mango kleur is zonder twijfel een van de meest originele Wegwerp Kleur Servies van Monouso. Onder een zeer fruitige tint is deze Plastic Dinner Set voor eenmalig gebruik ideaal om de meest veeleisende tafeldecoratie af te ronden, voor feesten en bijzondere evenementen.

  Als u op zoek bent naar het vermijden van breekbare gerechten die in kleine, scherpe stukjes kunnen breken, dan is het Economisch Wegwerp Servies in Mango kleur perfect voor het bieden van grote veiligheid bij kinderfeesten. Maar dat is nog niet alles! Onze Plastic Tafelgerei in de kleur Mango, als Wegwerptafelgerei, zal u tijd en geld besparen, want na gebruik is het gewoon een stuk troep!

  In deze categorie vindt u goedkope wegwerpborden, wegwerpbrillen en wegwerpbestek om een complete service te bieden onder dezelfde kleur, en zo levendigheid en persoonlijkheid te geven aan elke tafel.

  Dankzij de productie in polystyreen, met onze Plastic Tafelgerei in Mangokleur, kunt u alle soorten koud of warm voedsel consumeren, want hoewel dit Economy Servies niet geschikt is voor microgolven, heeft het een zeer brede thermische weerstand.

  Als dit niet het plastic servies is dat u nodig heeft, nodigen wij u uit om ander Economisch Wegwerp Servies te ontdekken, zoals het Zwart Economisch Wegwerp Servies, het Bordeaux Economisch Wegwerp Servies, het Lila Economisch Wegwerp Servies, het Geel Wegwerp Servies of het Blauw Economisch Wegwerp Servies.

  Bekijk meerZie minder