Categories

Wegwerp Servies X-Table

Het X-Table Servies is een onbreekbaar plastic servies met een modern en futuristisch ontwerp in verschillende kleuren, dat een uitstekende service biedt aan degenen die een van de plastic bekers, plastic platen of plastic dienbladen hebben waaruit dit assortiment bestaat. Het X-Table Servies is een flexibel en onbreekbaar Microgolfbaar Servies, dankzij het geïnjecteerde en gethermoformeerde Polypropyleen waarmee het is gemaakt. Wij bieden u de perfecte wegwerpkeukenproducten voor de kleintjes in huis, omdat ze snijwonden en wonden vermijden, omdat ze onbreekbaar zijn.

Actieve filters

    Het X-tafelservies is een Microgolfbaar Wegwerpservies, gemaakt van polypropyleen met een modern design en ideaal voor catering, evenementen, kinderfeestjes en allerlei evenementen en buitenactiviteiten. Dit Microgolfbaar Plastic Servies biedt van X-Table Plastic Plates, X-Table Plastic Zakken en X-Table Plastic Bekers, tot X-Table Plastic Trays en Plastic Trays met Compartimenten, ideaal voor het serveren van verschillende hapjes.

    Onze Microgolfbaar Wegwerp Servies, in verschillende kleuren en modellen, is perfect voor gebruik op picknickplaatsen, zwembaden, stranden of gewoon om te worden gebruikt op een feestje zonder angst voor breuk, want het wordt beschouwd als een Herbruikbaar Servies.

    Geen problemen meer als het gaat om het voortdurend vernieuwen van het serviesgoed door chippen of ongelukkige valpartijen bij outdoor cocktailparty's, naast het feit dat het een onverslaanbare oplossing is voor plaatsen die zich in zwembaden of op het strand bevinden, aangezien we zullen voorkomen dat we duizend stukken porseleinen schalen breken met het gevaar dat dit met zich meebrengt. En natuurlijk het grote voordeel voor de kelners en serveersters dat ze in de evenementen de kleine proeverijen in zware trays moeten vervoeren.

    Bekijk meerZie minder