Wegwerp Werper Isothermisch

Onze Isothermische Werpers zijn de beste containers om de drank te vervoeren, van de keuken naar de tafel, en om de temperatuur van de vloeistoffen op peil te houden, tijdens de uren, op de meest economische manier, aangezien het hen veel tijd zal besparen na de feesten en vieringen, omdat het wegwerp plastic Werpers zijn.

Gefabriceerd in Expanded Polystyrene, zijn de Thermische Werpers moeilijk te breken en in staat om het gewicht van de drank zonder problemen te dragen. Bovendien maakt de laminering van deze Plastic Pitchers ze waterdicht, ideaal voor sauzen, bouillons, crèmes en warme chocolademelk.

Onze FOAM Werpers zijn te vinden in verschillende maten en bestaan uit een thermocup aan de ene kant, een isothermische handgreep aan de andere kant en een FOAM deksel.

Actieve filters

    De Isothermische Werpers FOAM bieden een extreme stijfheid die ons verrast door zijn lichtheid op het gebied van transport. Onze Isothermische Werpers zijn in staat om de temperatuur van de dranken lange tijd op peil te houden. Ideaal voor evenementen waar de dag langer duurt, zijn de FOAM Werpers perfect voor openluchtevenementen waar warme of koude dranken moeten vechten tegen de zonnestralen of de frisse wind.

    Om uw Isothermisch serviesgoed compleet te maken, hebben we in MonoUso ook FOAM Trays, Thermische Tassen, Isothermische Borden, Wegwerptermo's en Plastic Thermokoppen. Wij bieden Plastic Deksels aan, perfect voor het begeleiden van deze Isothermische Werpers, geschikt voor warme chocolademelk, crèmes, consommés of gekoelde dranken.

    Bekijk meerZie minder