Wraps Bakjes

Wikkelverpakkingen zijn de perfecte container geworden voor de presentatie van deze culinaire hoogstandjes waarbij een broodcake vlees, groenten en sauzen verpakt. Deze Wrap Containers, gemaakt van een combinatie van karton en papier, zijn zeer ergonomisch en licht en passen zich perfect aan aan verschillende soorten gebak. Onze kartonnen wikkelcontainers zijn ontworpen om het product perfect vast te houden en ruimte te besparen bij de opslag en het transport ervan.

Actieve filters

    Onze Wrap Verpakking is perfect voor dit soort voedsel, gebak en snacks. U vindt deze wikkels in verschillende modellen, Rode Wrap Boxes "mmmm", Kraft Recycled Kartonnen Boxes en Kraft Boxes met Venster

    Dankzij de warmte-isolerende eigenschappen en een vette, ondoordringbare coating vergemakkelijken onze Wrap Boxes de consumptie onderweg door de koudegevoeligheid in de verpakking, ook al houden ze het voedsel warm. De thermische eigenschappen maken het gebruik in ovens en het contact met het strijkijzer mogelijk.

    Hoe maken jullie onze wikkelkartons gemakkelijk om onderweg te consumeren?

    De mogelijkheid om overal snel en gemakkelijk te kunnen eten wordt een levensstijl in de 21e eeuw. De vraag naar deze voedingsmiddelen blijft toenemen voor mensen die het altijd druk hebben, dus het is noodzakelijk dat deze voedingsmiddelen worden geserveerd in een vetvrije en handige verpakking. Daarom is Wrap Verpakking een onmisbare voedselverpakking in deze nieuwe consumptietrend. En als u andere verpakkingen nodig heeft om voedsel onderweg in uw bedrijf te serveren, aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij onze papieren zakken voor onder andere frites, frituurdozen, kartonnen kuipen voor soepen of ijs, broodjesverpakkingen of dozen voor hamburgers.

    Bekijk meerZie minder