Airlaid tafelkleed Op Rol 1,2x25

Onze AirLaid tafelkleden op rol zijn het dichtstbijzijnde papieren product op de markt. Met een breed assortiment aan kleuren bieden deze Wegwerpbare Tafelkleden, gemaakt van Tissue Papier, een unieke weerstand en een ideaal uiterlijk voor elk type tafel.

Deze AirLaid tafelkleden zijn gelamineerd met drie lagen materiaal en zijn daarmee de beste Anti-Stain tafelkleden in de industrie. Het gebruik van papier is zuiniger en ecologischer dan het gebruik van stof, omdat er bij dit product geen waterverbruik en geen kosten voor het wassen en strijken zijn.

Actieve filters

    Onze Airlaid Tafelkleedrollen, met een afmeting van 1,20 x 25 meter, zijn de Premium Wegwerpbare Tafelkleden bij uitstek. Ze kunnen worden beschouwd als herbruikbare tafellakens, omdat ze zijn gemaakt met materialen van topkwaliteit die kunnen worden gewassen en gestreken.

    Aangenaam om aan te raken en om te zien, bij MonoUso hebben we een grote verscheidenheid aan kleuren om te kunnen kiezen op basis van voorkeuren of smaken. Onze Airlaid tafelkleden zijn ideaal voor hotels, restaurants en cateringbedrijven, perfect om verschillende bestaande behoeften te dekken, omdat ze economisch, gemakkelijk te gebruiken en manipuleerbaar zijn. Met onze Airlaid Rolls verbeteren ze het imago van uw tafel, waardoor ze eleganter zijn en geschikt voor elke gelegenheid.

    Bekijk meerZie minder