Alu-bakjes

Aluminium containers zijn onmisbaar geworden voor het presenteren, serveren en conserveren van voedsel in vele winkels en evenementen. Vierkant, rond, ovaal of rechthoekig, in MonoUso hebben we allerlei wegwerpverpakkingen van aluminium die uw voedsel in perfecte staat houden.

Actieve filters

Aluminium Schalen met Deksel

Als u uw eten mee wilt nemen naar een picknick, naar het huis van uw beste vriend of naar een evenement, dan zijn de aluminium bakjes met deksel de beste optie. Kies de optie die het beste bij u past uit onze catalogus.

Alu-bakjes zonder deksel

Aluminium bakjes zonder deksel zijn ideaal voor het koken van gerechten in de oven. Ondanks het feit dat ze wegwerpbaar zijn, zult u verrast zijn door hun grote weerstand en veelzijdigheid. In MonoUso vindt u verschillende vormen en maten om de beste optie te kiezen.

Aluminium bakjes rond

De ronde aluminium bakjes zijn ideaal om op een praktische en economische manier in de oven te koken. In MonoUso kunt u verschillende maten en vormen vinden, zodat u de optie kunt kiezen die het beste bij uw recepten past.

Aluminium Schalen Ovaal

De ovale aluminium trays zijn perfect voor feesten of evenementen waar veel eten moet worden geserveerd. Deze aluminium bakjes zijn geschikt voor het serveren van warme gerechten op een elegante en zeer praktische manier. U zult ze geweldig vinden!

Aluminium bakvormen

Als u gepassioneerd bent over het bakken of in uw zakelijk werk met dit soort producten, zijn aluminium bakvormen perfect voor u. Bij MonoUso hebben we een breed scala aan vormen en maten, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Een van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen is aluminium. Veel bedrijven gebruiken dit soort verpakkingen om hun maaltijden op een praktische manier te presenteren zonder hun aantrekkelijkheid te verliezen.

Aluminium is een licht, flexibel en hygiënisch materiaal. Bovendien is het zeer resistent, zodat het zonder problemen bestand is tegen hoge temperaturen. Dit maakt het perfect voor het bakken van uw maaltijden zonder gevaar voor verpakkingsvervorming. Omdat het een goede warmtegeleider is, kan aluminium de duurzaamheid van het voedsel verlengen en ervoor zorgen dat het niet te snel afkoelt. Daarom wedden veel bedrijven er op.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ALUMINIUM?

  • Meer weerstand dan andere materialen.
  • Perfect voor het koken in de oven.
  • Het is bestand tegen hoge temperaturen.
  • Lichtgewicht.
  • Goede warmtegeleider.


Dankzij zijn gunstige eigenschappen is aluminium het perfecte materiaal geworden voor afhaal- of thuisleveringsbedrijven en maaltijdbedrijven, omdat ze hun klanten een handige manier kunnen bieden om hun maaltijden te vervoeren zonder dat ze het snel koud krijgen.

Als u een enthousiaste kok bent, kunt u met deze aluminium bakjes uw beste recepten in de praktijk brengen. Door hun hoge hittebestendigheid zijn ze perfect geschikt om in de oven te koken. Ga aan de slag!

Bij MonoUso vindt u allerlei soorten aluminium bakjes: van aluminium bakjes met deksels, ideaal voor een meeneemmaaltijd service, tot ronde bakjes, bakjes, bakvormen of vlaaienmallen. Kies de bak die het beste bij u past!

Bekijk meerZie minder