Bamboe Bakje

De Bamboe Mini Dienbladen zijn perfect om uw presentaties een oriëntaals tintje te geven. Deze Wegwerpbare Bamboe Dienblad behoren tot het assortiment van Biologische Miniaturen, een catalogus van duurzame en milieuvriendelijke Catering Accessoires, die tot doel hebben de beste service te geven zonder het Ecosysteem te vernielen. Deze Mini Presentatie Dienbladen zijn geschikt voor contact met voedsel en door hun robuustheid zijn ze bestendig en aangenaam om aan te raken.

Actieve filters

    Deze Mini Dienbladen zijn gemaakt van bamboestok, een van de sterkste materialen ter wereld; de kwaliteit is dus meer dan gegarandeerd. In onze catalogus vindt u van rechthoekige bamboeladen en vierkante minitrays, om kleine hapjes of desserts aan te bieden, tot bamboeladen van verschillende grootte, perfect voor eten met sauzen.

    Dus als je op zoek bent naar eco-vriendelijke Mini Wegwerpbare Dienbladen voor je feesten, zijn de Bamboe MonoUse Dienbladen een uitstekende optie om te overwegen. We hebben verschillende modellen om uit te kiezen, dus wat u ook zoekt, u vindt het in onze winkel. 

    Bekijk meerZie minder